Israel i nød over høje forsvarsudgifter.

[Israelerne er trætte af krig og terror, og vil snart overgive sig til en falsk fredsplan.
En falsk Konge vil komme til Jerusalem]
8. august 2011.

Ifølge en politi-vurdering marcherede over 300.000 mennesker sammen i en masse-protest, som fandt sted i lørdags over hele Israel.

Omtrent 300.000 mennesker samledes i Tel Aviv, 20.000 deltog i Jerusalem, 3.000 i Kiryat Shmona, 5.000 i Modi’in, 1.000 i Hod Hasharon og 1.000 in Eilat.

Men de, der er tæt på Premierminister Benjamin Netanyahu, hævdede, at medierne havde pustet antallet af deltagere i protesten op.

Source: Israeli daily Haaretz

Kommentar:
Fordi 20 Muslimske nationer har nægtet at anerkende staten Israel, er det Jødiske hjemland praktisk talt i krig med dem alle.

Eftersom der er 1,2 milliarder Muslimer i verden, og dårligt nok 13 million Jøder, overstiger Islams sønner og døtre Jøderne med 100 til 1.

At være i krig, som situationen har været i 62 år, og at have udkæmpet 8 krige for at overleve er en kostbar affære. 24% af budgettet i Israel bliver brugt på de Israelske Forsvarsstyrker (IDF). Det er 6,9% af Israels bruttonationalprodukt (GPD).

Den store freds-skaber, Norge, bruger 1,6% af deres bruttonationalprodukt på deres forsvar. NATO-medlemmerne bruger gennemsnitligt 3,5% af deres bruttonationalprodukt på forsvar.

Forskellen ligger på titals milliarder US Dollars, som de nationer, der indordner sig under Islam, kan bruge på at betale for sociale velfærds-programmer, som Israel får afslag på. Via den globale støtte til Islamisk styre i Østjerusalem forråder verden Israel, og tvinger landet til at konstant at være i alarmberedskab. Denne nød fastholder nu den Jødiske stat på knivsæggen.

Det Jødiske folk føler ophidselse og pine over den igangværende krig, som er igangsat af Islam. Hvis Israel giver op under presset, vil der ikke være noget Israel inden for 24 timer efter, at det hvide flag er hejst i Jerusalem.

Israel vil til slut blive narret til en falsk fredstraktat. De vil blive fortalt, at Islam er en stor fredsreligion, og at det Jødiske folks fjender ikke mener, hvad de proklamerer, at de vil gøre.

Ud af ophidselsen i Israel vil komme en overgivelse til den sidste Antikrist. En falsk Jødernes Konge og Messias.

Esaj 5:30:
”Det knurrer imod det på den dag, som når havet knurrer. Ser man ud over landet, er der mørke og trængsel, lyset er blevet til mørke under skyerne.”

Luk 21:23:
 ”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Skrevet af Ivar.