Hamas giver Gaza status som stat ved at kræve Visa.

15. august 2011.

Udlændinge, der kommer ind i Gaza, skal nu ansøge Hamas om Visa. Sidste år brugte USAID 98 millioner dollars i terrorist staten.

I lørdags sagde Hamas-talsmanden, Ihab al-Ghussein, at udlændinge skal have visum for at komme ind i Gaza. Ghussein sagde, at Hamas-regeringen skal vide, hvem der opholder sig i Gaza for at beskytte udlændinge.

Hvis det gennemføres, kan det visum, der kræves, vanskeliggøre arbejdet for internationale hjælpeorganisationer i Gaza.

Amerikanske embedsmænd giver støtte til omkring 600.000 indbyggere i Gaza - omkring en tredjedel af befolkningen i den kystnære enklave. Disse mennesker modtager for 98 millioner US dollars i støtte fra USAID projekter inden for sundhed, uddannelse, byggeri og infrastruktur.

USA har udpeget Hamas som en terrorgruppe, og det er udstødt fra Vesten for at foragte permanent sameksistens med Israel. Gruppen overtog kontrollen med Gaza-striben fra den Palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas’ Fatah-fraktion i 2007.

Source: Israeli daily Haaretz.

Kommentar:
US/Hamas forholdet er fuldt af hykleri.

Washington har erklæret Hamas som en terrororganisation. Den logiske konklusion efter det brutale terroristiske signal i Gaza i 2007 er, at USA trak alle former for støtte og hjælp tilbage, indtil Hamas er fjernet fra magten.

Hamas er smart. De brutaliserer og straffer deres egen befolkning, og lægger skylden på Israel.

Næste: Islamiske NGO'er, FN og internationale medier tuder fjollet og bebrejder Israel for at skabe en "humanitær krise i Gaza".

Alle nationer kopierer løgnene og lægger pres på Israel, for at de skal bringe oksekød og sofaer ind i Gaza, således at Hamas’ kontrol af Gaza-striben er sikker. Israel har sin egen interesse i at "bøje sig for" Hamas. Så længe den brutale, undertrykkende Islamisk bande af kriminelle regerer i Gaza, er en to-stats-løsning en fiktion.

Hvis Hamas ikke håndhæver VISA-restriktionerne i Gaza, har Washington et problem. Hvordan kan Amerikanske embedsmænd adlyde stats-redskaber fra en Hamas-regering, de ikke kender?

Skrevet af Ivar

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/15/hamas-turns-gaza-into-statehood-demanding-visa/