EU: "Et forenet Jerusalem truer to-stats-løsning".

13. august 2011.

Et forenet Jerusalem, som hovedstad for Israel, er en trussel mod en Islamisk stat.

Det er konklusionen af den Udenrigspolitiske chef for EU, Catherine Ashton’s seneste bemærkninger.

Ashton irettesætter indenrigsminister Eli Yishai’s beslutning sent onsdag aften om at godkende opførelsen af 1.600 lejligheder i det nordøstlige Jerusalem-kvarter, Ramat Shlomo.

Bygningen af huse til Jøder i den Israelske hovedstad, har gjort Palæstinenserne rasende og ført til skarpe fordømmelser fra udlandet.

Yishai’s talsmand, Roei Lachmanovich sagde, at i begyndelsen af næste uge forventes Indenrigs-ministeriet at give den endelige godkendelse til yderligere to projekter i Øst-Jerusalem - 2.000 boliger i Givat Hamatos og 625 enheder i Pisgat Ze'ev.

EU’s Udenrigspolitiske chef, Catherine Ashton, sagde fredag, at det var "beklageligt" at høre om Eli Yishai’s beslutning om Ramat Shlomo-byggeriet, da sådanne tiltag truer en to-stats-løsning.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Kan der ikke være en to-stats-løsning med Ramallah som hovedstad? Absolut ikke. For Ramallah ligger ikke i Gaza.

Både Hamas, Aston fra EU og PLO er enige om, at Østjerusalem skal bringes tilbage under Islamisk besættelse, selv om en sådan besættelse ikke ville bringe en "to-stats-løsning". Den vil kun bringe besættelse.

Så længe Hamas holder fast i deres Islamiske totalitære kræfter i Gaza, kan der i bedste fald blive en tre-stats-løsning.

Kan der virkelig være et folk, kaldet "Palæstinenserne", som bliver nødt til at leve i to forskellige "Palæstinensiske stater", begge befolket med Muslimer, der ikke kan vente på næste chance for at dræbe hinanden.

Hvilken endeløs "Palæstinensisk" vej af løgne, snyd og ondskab.

Skrevet af Ivar

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/13/eu-united-jerusalem-threatens-two-state-solution/