Nokia ønsker at tatovere indgående opkald til dit håndled.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
29. marts 2012.

De har allerede indgivet patentet. Snart vil de smarte telefoner af i dag ikke synes så "smarte" længere. Når din telefon ringer, vil den ringe fra en tatovering på dit håndled.

Tatoveringer har ikke så glorværdig en fortid. De blev anvendt af Romerske soldater og slaver for at advare andre om deres status. Jøderne i holocaust var også mærket med en numerisk tatovering. De blev brugt af myndighederne til at «holde styr» på de slavebundne. I det væsentligste er det et tegn på ejerskab.

Nokia har indgivet et patent, som tillader magnetiske tatoveringer på hånden for at advare bæreren ved indgående opkald.

Analytikeren, Ian Fogg, siger: "Alle mobiltelefon-selskaber har R&D-laboratorier, der ser meget langt ind i fremtiden." Han tilføjer: "Typisk kommer disse patenter fra de langsigtede udviklingsprogrammer. Eventuelle praktiske programmer ligger muligvis stadig år ude i fremtiden."

De, der ønsker at blive tatoveret, må muligvis vente lidt længere. Eksperter er enige om, at dette er, hvor fremtidens teknologi fører os hen.

"Jeg udelukker aldrig udsigten til eventuel bærbar eller implanterbar teknologi," sagde futuristen, Glen Hiemstra, grundlægger af Futurist.com, til NewsNewWorld. "Det er meget svært at forudsige, om folk vil bruge det, men det er helt sikkert et skridt i den retning. Det, vi ser, er en bevægelse fra beklædnings-bærbar til krops-bærbare IT-enheder, og jeg går ud fra, at der kunne være et marked for det."

"Teknologien vil nå til det punkt, hvor den vil blive implanteret i din hud, i øret eller på håndleddet," sagde telekommunikations- analytiker, Jeff Kagan. "Dette vil ændre den måde, vi interagerer med vores enheder, og vi behøver ikke at bære dem. Men der er stadig flere år ad den vej."

Source: technewsworld.com

Kommentar:
Folk tænker ikke, når de sætter billeder og tatoveringer på deres kroppe. Nogle kalder det "kunst." At sætte mærker på sig selv nu gør dig mindre følsom overfor at modtage et mærke i fremtiden, som ikke er en "big deal." At sætte mærker på din krop, er at proklamere et ejerskab over dig.

"Dyrets Mærke" nærmer sig. Ligesom slaver er mærket, sådan vil de, der er forseglet med Lucifers mærke, være hans slaver. Til sidst skal masserne acceptere mærket for at kunne købe og sælge. Den Hellige Skrift er meget klar. De, som accepterer dette mærke, vil blive fordømt. Folk vil være nødt til at gå på kompromis med deres tro for at spise. «Vil jeg tage mærket og spise eller risikere sult og nægte at tage mærket?»

Al teknologi vil blive kombineret. Husholdningsapparater vil have chips, der vil gøre din kommen og gåen til alles sag ved et klik på internettet. Beskyttelse af personlige oplysninger vil ikke eksistere, og telefonen, der er tatoveret på din krop, vil varsle myndighederne om dit opholdssted på alle tidspunkter, og alle dine samtaler vil uden tvivl blive hørt. Selv nu bliver dine samtaler hørt.

Hvis du er Jesu efterfølger, er du også afmærket til Ham og forseglet med Den Hellige Ånd. Du må aldrig tage ”Dyrets Mærke”. Ikke under nogen omstændigheder.

Bevar dit sind fokuseret på Ordet og dine ører gearede til at kende den falske sang om teknologi, der fortæller dig, at det er i orden at tage en tatovering eller chip i fremtiden. Tag hellere kun Jesu segl, og vær for evigt Hans.

2 Kor 1:21-22:
”Og den, som knytter både os og jer fast til Kristus, og som salvede os, er Gud, der også beseglede os og gav os Ånden som pant i vore hjerter.”

Åb 13:17:
”..så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.”

Åb 14:9-10:
”Og en tredje engel fulgte efter dem og sagde med høj røst: »Hvis nogen tilbeder dyret og dets billede og sætter dets mærke på sin pande eller hånd, skal han også drikke Guds harmes vin, skænket ufortyndet i hans vredes bæger, og han skal pines i ild og svovl for øjnene af de hellige engle og Lammet.”

Skrevte af Sue.