"Chrislam" - endnu et eksempel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
17. marts 2012.

Pastor Bob Roberts søger at oprette forbindelse til Muslimer.

Pastor Bob, seniorpræst i Northwood Church, forsøger at opbygge et civilt samfund ved at samle både Muslimer og Kristne i sin kirke i Kellar, Texas.

I de sidste 8 år har Pastor Bob rakt ud til Muslimer. Nogle af de aktiviteter, der er en del af hans kirkes opsøgende arbejde, er: camping, jagt og madlavning. Han mener, at disse aktiviteter vil medvirke til at bygge relationer, der kan bygge bro mellem de to trosretninger. For nyligt sponsorerede kirken en campingtur med seks præster og syv imamer.

"Vi forsøger ikke at opbygge et forhold, baseret på teologisk enighed. Vi bygger et forhold, baseret på behovet for et civilt samfund."

"Jeg tror, at ​​efter 9/11 er alt det om, at Muslimerne gjorde det i Guds navn, en slags følelse af, at det var et angreb imod USA og mod kristendommen. Jeg er ikke enig i denne opfattelse, men jeg tror, det er derfor, de Amerikanske kristne har denne frygt," udtalte Roberts til Christian Post.

"Folk er parate til at bygge relationer; de gejstlige er stive af skræk; de kommer til at miste medlemmer. Som et resultat heraf handler de ud af frygt," sagde Roberts. "Jeg mener, at ​​når de gør det, har de en meget lav agtelse for deres syn på Gud."

Source: christianpost.com

Kommentar:
Pastor Bob er ikke den eneste, der forsøger at oprette forbindelse til Muslimer. Rick Warren har for nylig startet en kampagne for at nå ud til de omkringboende Muslimer.

Og så søger den Katolske Kirke selvfølgelig den ultimative fusion med Islam. De kalder Muslimerne brødre og søstre, og en del af frelsesplanen. Her er, hvad det Katolske Katekismus siger:

841 Kirkens forhold til Muslimer: "Frelsesplanen omfatter også dem, der anerkender Skaberen, og på førstepladsen blandt dem står Muslimerne. Disse bekender sig til at fastholde Abrahams tro, og sammen med os tilbeder de den ene, barmhjertige Gud, menneskehedens dommer på den sidste dag".330

For at en verdensreligion skal blive en succes, er Muslimer og Katolikker nødt til at forenes. Mange ”Evangelikale” vil gå med til det af hensyn til "freden.”

Hvis Pastor Bob ikke forkynder evangeliet for sine nye Muslimske venner, men samles med dem blot for enhedens skyld, gør han disse mennesker en stor mistjeneste ved at forholde dem Sandheden.

Så bliver han fejet ind i den antikristelige bølge, der nu hærger nationerne og bringer mange præster ind i det, der er gangbart i tiden.

Vi må have dømmekraft og være på vagt. Vi lever i de sidste dage, og dette er kun begyndelsen.

Matt 10:34:
”Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred, men sværd.”

Skrevet af Sue.