100 Jødiske ledere tilslutter sig freds-teateret i Jordan.

Fra ivarfjeld.wordpress.com/
22. februar 2012.


Næsten 100 ledere fra Amerikansk/Jødiske organisationer rejser til Jordan for at tilslutte sig kong Abdullah II’s "freds-bestræbelse".

Næsten 100 ledere fra Amerikansk/Jødiske organisationer rejste tirsdag til Jordan for at møde kong Abdullah II og vise deres støtte til hans sponsorering af sidste måneds Israelsk-Palæstinensiske lavniveau forhandlinger.

Konferencen for ​​formænd for store Amerikansk/Jødiske organisationer holder i øjeblikket deres årlige møde i Jerusalem, og skal efter planen møde både Abdullah og udenrigsminister Nasser Judeh.

Organisationen udstedte en erklæring om, at i disse "turbulente tider" er ønsket at møde kongen og "rose ham for Jordans - og især hans – rolle i forbindelse med forhandlingerne mellem Israel og Palæstinenserne, og for at forsøger at være en kilde til stabilitet i en region i oprør."

Malcolm Hoenlein, koncernens administrerende vicepræsident, har i årenes løb mødtes regelmæssigt med forskellige Arabiske ledere, og i december 2010 rejste han til Damaskus for at mødes med Syriens præsident, Bashar Assad.

Source: Jerusalem Post