Bondevik og Stålset baner vei for endetidsreligionen.

Fra Ivarskrivar.com/
27. januar 2012.

“Vi står skulder ved skulder, kristne, jøder og muslimer, troende og livssynshumanister. Også i dag står vi sammen for menneskeverd og toleranse”

Dette var deler av appelen fra Gunnar Stålset, som i Torsdag talte under fakkeltoget mot ekstrimisme.
Også Kjell Magne Bondevik talte.

Oslos tidligere biskop var med på en markering i regi av Stiftelsen Dialog for fred.

Fakkeltoget gikk fra Jernbanetorget til Stortinge. Flere holdt appeller. Også Fabian Stang, Shoaib Sultan fra Antirasistisk Senter, Lars Gule og Louiza Louhibi.

– Gjennom årene har vi gått i tog mot rasisme og mot krig. Vi har vendt ryggen til nynazisme og antisemittisme. Vi står skulder ved skulder, kristne, jøder og muslimer, troende og livssynshumanister. Også i dag står vi sammen for menneskeverd og toleranse, sa Stålsett.

Han tok til orde for at felles handlinger mellom mennesker av forskjellig tro og livssyn i enda sterkere grad kan bli et kjennetegn for det flerreligiøse og flerkulturelle Norge som vokser fram.

Kilde: Vårt Land.

Kommentar:
Først må vi vite meir om kva slags stiftelse som stod bak dette demonstrasjonsstoget.
Her er det som står på Wikipedia:

 Dialog for fred er en norsk stiftelse startet av den norsk-pakistanske høyrepolitikeren Aamir Javed Sheikh. Stiftelsen Dialog for freds formål er å virke for fred og forsoning i konfliktområder og fremme respekten for menneskerettigheter internasjonalt. De nærmeste rådgiverne for Stiftelsen Dialog for fred er de tidligere statsminsterne Kjell Magne Bondevik og Kåre Willoch. Etter invitasjon fra Palestinas president Mahmoud Abbas reiste Kåre Willoch og Aamir J. Sheikh til Midtøsten i perioden 6. – 10. juni 2011 for å diskutere fredelige veier til to stater i området.
(slutt).

Når Gunnar Stålset står saman med Lars Gule i “kampen for menneskerettar”, så står han saman med ein terrorist.  Dei endetidsreligøse vil proklamere humanisme og “fred”. Evangeliet om  Jesus blir borte. Det er kort og godt blitt for ekstremt.

Gula var med i Den demokratiske fronten for frigjøring av Palestina (DFLP), og vart i 1977 arrestert i Beirut for å ha planlagt å drepe jødar gjennom terroraksjonar inne i Israel.

Ta ein kikk på videoen. Her talar sjef-Imamen i Jerusalem, som er PLO sin religiøse leiar.  Den Muslimske presten har oppskrifta for fred i Midtausten. Alle gode Muslimar må halde fram med å drepe Jødar:

Video: http://ivarskrivar.com/2012/01/27/bondevik-og-stalset-baner-vei-for-endetidsreligionen/

Det at stiftelsen “Dialog for Fred” støttar PLO sin kamp for å etablere ein “judenrein” stat på Israels fjell, ser heller ikkje ut til å bekymre Stålset.

Den tidlegare biskopen burder heller bruke tida på å forkynne Gud sitt ord. At det berre finnes to utgangar av livet, Himmel eller Helvete. Og at alle som ikkje vil bekjenne Jesus som Gud og Frelsar vil bli pint og plaga utan ende.

Helvete er ein realitet. Der skal Satan kastast når Jesus kjem attende, på lik linje med all gudsfornektarar.  Der risikerer også Stålset å hamne, saman med alle livssynshumanister.

Lukas 12:4-5:
Til dere, mine venner, sier jeg: Vær ikke redde for dem som slår kroppen i hjel, men siden ikke kan gjøre mer.  Jeg skal vise dere hvem dere skal frykte: Frykt ham som kan slå i hjel og siden har makt til å kaste i helvete. Ja, jeg sier dere: Det er ham dere skal frykte!

Det hadde vore ein fin parole og ta med seg i demonstrasjonstoget:  Jesus, ein evighet i Himmel eller Helvete. Valget er ditt.

Skriven av Ivar Fjeld