Den nye ordning, som vil ændre Jerusalem.

Ivarfjeld.wordpress.com/
24. januar 2012.

Da Paven landede i Jerusalem, kom han med helikopter til Oliebjerget som en kopi af Messias.

For alle, der ikke er bekendte med den Romersk-Katolske indflydelse i Østjerusalem, så vær opmærksom på den transportform, paven brugte, da han kom til Jerusalem i maj 2009.

I stedet for at blive transporteret i en limousine fra Ben Gurion Lufthavn kom "The Holy See" med helikopter. IDF transporterede paven til Mount Scopus, som ligger lige nord for Oliebjerget.

Betydningen af denne rejse er meget profetisk, da den sidste og endelige Antikrist også vil lande i Ben Gurion Lufthavn. Han formodes at bringe "fred" til Israel og hele Mellemøsten. Den sidste og endelige Antikrist kan let skelnes ved transportformen, da han ikke kan kopiere Messias’ andet komme.

Mens Antikrist måske lander på Oliebjerget i en helikopter, vil den sande Messias vende tilbage til dette sted fra Himlens skyer. Han vil komme med megen kraft og herlighed, skinnende som solen.

Bibelen siger, at når Messias sætter sine fødder på Oliebjerget, vil der komme et stort jordskælv i Jerusalem.

Zak 14:2-4:
”Da samler jeg alle folkeslag til krig imod Jerusalem; byen bliver indtaget, husene udplyndret, kvinderne voldtaget. Halvdelen af byen må gå i landflygtighed, men resten af folket skal ikke udryddes fra byen. Herren vil rykke ud til angreb på disse folkeslag, som når han angriber på kampens dag. På den dag skal han stå på Oliebjerget, som ligger øst for Jerusalem. Oliebjerget skal spaltes i to dele fra øst til vest, så der dannes en meget stor dal. Den ene halvdel af bjerget skal rykke mod nord, den anden mod syd.”

Ingen tvivl om, at paven er en magtfuld leder. Men denne landing med helikopter er ikke nok til at rokke byen. Selv hvis nogle bomber blev detoneret i nabolaget, ville en Vatikan-delegation ikke være i stand til at skabe et jordskælv.

Lad os tage et kig på nogle billeder fra pavernes sidste besøg i Israel:
http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/01/24/the-new-regime-that-is-coming-in-jerusalem/

Den sidste og endelige Antikrist vil blive budt velkommen til Jerusalem. Han vil blive tilbedt af millioner. Pavens besøg i Davids by satte et eksempel. Det var en fiks og færdig afprøvning.

Byen var dækket med Vatikanets flag, IDF sørgede for pavens sikkerhed, og kun nogle religiøse Zionistiske Jøder protesterede mod denne vederstyggelighed, der kom til deres hjemområde.

Paven blev dirigeret fra helikopteren til Tempelbjerget. Han tog en tur op på Tempelbjerget sammen med Stormuftien af Jerusalem, der kontrollerer ”Dome of the Rock”.

2 Thess 2:2-4:
”.. så lad jer ikke straks bringe ud af fatning eller skræmme, hverken af en profeti eller af et ord eller af et brev, der skulle være fra os, om at Herrens dag er lige forestående. Lad ingen på nogen måde forlede jer. Først skal nemlig frafaldet komme og lovløshedens menneske åbenbares, fortabelsens søn, modstanderen, der ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så at han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud.”

Da paven endnu ikke har kontrol med det helligste sted for Jødedommen, må han bevæge sig yderligere 700 meter - ind i Latino-Kvarteret, hvor hans trone står.

En dag, hvor Islam og den Katolske religion har lavet en fredsaftale, vil paven flytte placeringen op på Tempelbjerget. Der vil Han sætte sig i "Guds tempel" og blive hyldet som "gud" - den meget "Hellige Fader".

Skrevet af Ivar