Israelske hackere: Vi forsvarer nationen.

Fra Israeltoday.co.il/
18. januar 2012.


En Internet-baseret krig mellem Israelske og Arabiske hackere blev hedere i denne uge og fastfrøs online-steder som den nyeste slagmark i den regionale konflikt.

Da de gik videre og nedbragte den Saudiske Fondsbørs og andre finansielle Arabiske websteder, erklærede Israelske hackere sig som de nye frontlinje-kæmpere i forsvaret af den Jødiske stat.

"De bragte krig, men vi er bedre til dette," fortalte et af medlemmerne af den Israelske hackergruppe, kendt som "idf-teamet", til Yediot Ahronot. Idet han refererede til Israels overlegenhed på forskellige hi-tech områder, bemærkede han, at "Israels største eksportsektor består af hackere."

Blot få timer tidligere havde ”idf-teamet” formået at holde sit løfte om at mørklægge hjemmesiderne hos den Saudiarabiske Fondsbørs og det Saudiske valutamarked for udenlandsk valuta. Hackerne sagde, at skridtet var en advarsel, og at de Saudiske hjemmesider kun ville blive mørklagt én dag. De har også snuppet kreditkortnumre og personlige oplysninger på 5.000 Saudiske borgere, men de sagde, at de ikke ville lække dem på dette tidspunkt.

"Vi har intet ønske om at skade uskyldige mennesker, så vi ser ingen grund til at lække disse oplysninger på nuværende tidspunkt," sagde en af ”​​idf-teamets” medlemmer. "Vi forsøger blot at afskrække imod yderligere angreb på Israelske hjemmesider."

I mandags lykkedes det en gruppe pro-Palæstinensiske hackere - kendt som "Nightmare" - at nedbringe hjemmesider hos Tel Aviv’s Fondsbørs, ”El Al” og ”First International Bank of Israel”. Tidligere i denne måned stjal en Saudisk hacker - ved hjælp af brugernavnet "0xOmar" - kreditkort-oplysninger fra tusindvis af Israelere, og lækkede oplysningerne på internettet, hvilket skabte en kortvarig panik i den Israelske finansielle sektor.

”0xOmar” og ”Nightmare” arbejder nu sammen, og er fast besluttet på at gøre så megen skade på Israel, som muligt. "Jeg bliver ved med at angribe og offentliggøre alt, der er relateret til militær eller kreditkort hos normale mennesker," sagde 0xOmar i en mail til Israelske medier. "Jeg ønsker at såre Israel på alle mulige måder."

En Jødisk hacker, kendt som "Hannibal", har advaret om, at hvis ”0xOmar” og hans slæng ikke bakker ud, vil der komme smertefulde repressalier. ”Hannibal” har allerede lækket e-mail-detaljer fra tusindvis af Saudiske borgere. "Jeg forbereder store overraskelser for de Arabere, der angriber Israel," sagde ”Hannibal” til Israelske medier.

Den Israelske hacker, "Prx3RO", og et team, kendt som "Anonymous972", har også lækket e-mail og kreditkortoplysninger fra tusindvis af Saudier samt borgere i De Forenede Arabiske Emirater som svar på angreb på Israelske hjemmesider.

Ud over at udvide den Israelsk-Arabiske konflikt med en helt ny slagmark (tidligere hacker-angreb har været få og med lange intervaller), og den nuværende hacker-krig repræsenterer et skifte i både de defensive og de offensive mekanismer på begge sider. Hacker-krigen bliver udført af almindelige borgere, og ikke af soldater eller sikkerhedsfolk, og de gør det udelukkende af national stolthed og et ønske om at forsvare deres nation.

Hvis det fortsætter, kunne hacker-krigen omdanne den Israelsk-Arabiske konflikt til noget, hvor et langt bredere udsnit af samfundet er aktivt involveret, og som har en langt større indvirkning på hele befolkningens dagligliv.