Roden til konflikten er afvisningen af at acceptere den Jødiske stat.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
19. januar 2012.

I en henvendelse til de Jødiske samfund i Holland opfordrer Netanyahu Abbas til ikke at smide freden overbord.

Premierminister Binyamin Netanyahu gentog onsdag, at den egentlige årsag til den Israelsk-Palæstinensiske konflikt er "den vedvarende (Palæstinensiske) afvisning af at acceptere en Jødisk stat inden for enhver grænse."

Ved en tale i en synagoge i Holland under et besøg i landet mindede statsministeren om, at Israel ikke har nogen forhåndsbetingelser før starten af forhandlingerne. Men, tilføjede han: "Vi kan ikke afslutte forhandlingerne, før vi starter dem."

Synagogen, som uskadt overlevede den Nazistiske invasion i 1940, blev bygget i 1671-1675, og på det tidspunkt var det den største synagoge i verden. Der er ingen elektricitet i bygningen, som i stedet for oplyses af 613 levende lys.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er det rene vanvid at "forhandle" med nogen, der ikke engang er villige til at acceptere at man eksisterer. For Israel vil sådanne forhandlinger helt igennem være et forsøg på at begå nationalt selvmord.

Det internationale samfund, der trækker det Jødiske samfund ind i sådanne forhandlinger, gør den ondes arbejde. Jøderne havde ikke noget valg i Nazi-Tyskland, da de gik ind i lejre med skilte som "Arbeit macht frei".

Jøderne leder efter en måde at forklare på, at der er "Auswitch-linier", det Jødiske folk ikke kan overskride. Men ligesom i 1930erne er der kun få i den Vestlige verden, som er villige til at lytte.

 Esajas 2:3:
”Talrige folk skal drage af sted og sige: »Kom, lad os drage op til Herrens bjerg, til Jakobs Guds hus; han skal vise os sine veje, og vi vil gå på hans stier. For belæringen udgår fra Zion og Herrens ord fra Jerusalem.«

Lyt til Benjamin Netanyahu. Venligst, stå op for det Jødiske folks ret til at leve i fred på bjergene i Zion og i et forenet og befriet Jerusalem. Jeg beder om, at premierministeren i Israel må stå over for Helligånden og bøje sig for Yeshua Messias. Amen.