Jihad tegneserie beskylder Jøder for ulovlig handel med børn.

7. februar 2012.

En ny Jihad-tegneserie – langt fra sjov – bebrejder jøder, tilsyneladende i USA, for handel med børn. Den er blevet oversat og rapporteret af Middle East Media Research Institute (MEMRI).

I sidste uge blev anden del af en Jihad tegneserie skildret på et Jihad Forum, Shumouk Al-Islam, med titlen "Den flygtende fjende." Den skildrer en rejse, foretaget af en ikke-muslimsk soldat, der er fjende af Islam.

Den jihadiske baggrund i barndommen blev illustreret i den første del af tegneserien, som udkom i oktober sidste år. Den viste et barn, som brugte en mineret legetøjsbil til at ødelægge en fjendes militære køretøj.

Begyndelsen af den nye tegneserie viser børn, der vokser op i "elendighed" i et land, "beliggende i nærheden af Frihedsgudinden", og under herredømme af en mand ved navn "Cohen". Han og hans ven opdrager børnene, for derefter at sælge dem, så de kan blive uddannet som soldater.

Åbningspanelet fremfører: "I djævelens land og på bredden af mørket tæt ved Frihedsgudinden, lever folk et syndigt liv indtil en ny generation kommer uden tag over hovedet, ubekendt med deres mor eller far eller hvorfor det blev sådan."

En mand, betegnet som en "skurk" siger: "Vi vil opdrage drengene og sælge dem til soldaterne og opdrage pigerne, indtil de bliver gamle, og derefter slippe af med dem på stranden."

Skikkelsen Cohen er naturligvis en jøde. Han praler med, at pigerne "vil lide af sult og blive tvunget til at begå selvmord. Lad dem komme med nye børn til os." Han slutter med latter.

Historien følger derefter en af de soldater, som nåede til et muslimsk land, og som ender med at konvertere til Islam. En muslim siger til drengen: "Min far blev martyr … også min bror blev opdraget til jihad."

En  radio-speaker annoncerer derefter: "Vedvarende bombardement og fjendtlig beskydning af uskyldige og opfordring til at muslimer kommer til hjælp."

Jihad soldaten kommer selvfølgelig til undsætning og hævder stolt: "I dag er jeg blevet et ægte menneske, og har værdighed og sand frihed."

Kirsten Genach, 7. februar 2012
SupportIsrael