Iran advarer om angreb fra den "lille satan".

[Denne plakat blev sat op på den Amerikanske ambassades tidligere grund i Teheran 4. Nov]
7. november 2011.

Ayatollah Alavi: Et israelsk angreb vil resultere i et knusende svar.

Frankrig: At angribe Iran ville medføre "uoprettelig" ustabilitet.

En højtstående Iransk præst afviste i søndags at tale om et militært angreb fra Israel ved at kalde det tom propaganda, og hånede det for at skrige "som en kat, der er trængt op i et hjørne" snarere end at "brøle som en løve".

Israelske medier har spekuleret på, om premierminister Benjamin Netanyahu søger kabinet-konsensus til at angribe Iranske atomanlæg, da vestlige diplomater siger, at nye beviser for, at Teheran forsker i bygning af atombomber, vil blive offentliggjort i denne uge.

"Der er forskel mellem en løves brøl og skrig fra en kat, der er trængt op i et hjørne," sagde han. "Og denne trussel fra det Zionistiske regime og dets herre, Amerika, er som skriget fra en kat i et hjørne."

I Paris advarede den franske udenrigsminister, Alain Juppé, om, at en militær-aktion imod Irans atomprogram vil kunne skabe en "totalt destabiliserende" situation i Mellemøsten, og Frankrig ville i stedet forsøge at skærpe sanktionerne.

Soutce: Israeli Daily Haaretz

Kommentar fra Ivar Fjell:
Det Iranske regime har stemplet USA som den "større satan" og Israel som den "mindre satan".
En atombombe ville selvfølgelig være nyttig for den Islamiske republik, så de kunne befri verden fra disse sataniske kræfter.

Jeg glædede mig over at se Frihedsgudinden i New York. Islam ønsker at lamme og dræbe alle, der kæmper for demokrati og ytringsfrihed.

Hvilket bedre bevis blandt illustrationer, der udtrykker det onde i Islam, har vi?