Jøderne har større dømmekraft angående Mormonisme end mange Kristne.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
22. november 2011.

Mitt Romney mener, at han kan gøre Jøder til proselytter af Mormonismen ved at døbe dem, efter deres sjæle har forladt kroppen.

Fra en Haaretz blog:
Jewish Ancestrasl’s databanker var et afgørende instrument for at finde Mormon-ritualet for "dåb for de døde" for alle fortabte sjæle, helst Jødiske, som måske er trætte af deres hinsidige limbo, og som måske - efter at være blevet stedfortrædende døbt i et Mormon Tempel – vil beslutte at tilslutte sig Kirken af Sidste Dages Hellige (LDS), og at komme ind i Guds rige gennem hoveddøren. Det er aldrig for sent, tror Mormonerne.

Min far var modløs, derefter forarget, og det samme var mange Jøder rundt omkring i verden, især da det viste sig, at der blandt de fortabte Jødiske sjæle, som var ved at blive skubbet op ad stigen til LDS-himlen, var hundredtusinder, ja, måske millioner af Holocaust-ofre, der var blevet slagtet af Nazisterne, specifikt fordi de var Jøder, men som aldrig - unødvendigt at sige – havde hørt om Mormonismen, mens de stadig var i live.

Som svar på det efterfølgende Jødiske ramaskrig lovede Mormon-ledere i 1995 at slutte den stedfortrædende dåb af Holocaust-ofre, men - som det blev opdaget igen og igen - blev der gjort meget lidt for rent faktisk at sætte en stopper for den praksis. Det var først i september sidste år, efter talrige skuffelser, kriser og trusler om at gå til offentligheden, at Jødiske ledere syntes tilfreds med, at de teknologiske sikkerhedsforanstaltninger omsider var på plads for fysisk at forhindre vedholdende Mormoner i at registrere Holocaust-ofre som potentielle konvertitter.

For kristne - selv i endetidens Amerika - er Romney’s Mormonisme naturligvis et større problem, i og med Katolikkernes historiske syn på Mormoner som kættere, og nogle Fundamentalistiske Protestanters syn på dem som en "sekt", som Rick Perry’s præst, Robert Jefress, kontroversielt bemærkede sidste måned.

De seneste meningsmålinger viser, at et sted mellem 35% og 50% af de Evangelikale ikke anser Mormoner for at være kristne overhovedet.

Og mens Amerikanerne gerne fortæller sig selv, at de lever i et samfund, hvor en kandidats religion ikke har nogen indflydelse på hans chancer for at blive valgt, og derefter går videre til at citere præcedens i John Kennedy’s Katolicisme, som ikke forhindrede, at han blev valgt i 1960 – tenderer de til at overse det faktum, at Kennedy netop kan være den undtagelse - og en overordentlig karismatisk én - der blot bekræfter reglen.

Source : Haaretz.com

Kommentar:
Først og fremmest: Dåben er ikke et krav eller en billet til at komme ind i Himmelriget. Tyven på korset blev taget til Himlen helt enkelt ved tro.

Hvorfra stammer denne praksis med at døbe for de døde?

Fra to spørgsmål til Korinterne. De findes i 1 Kor 15:29 - et enkelt bibelvers uden konklusion, og ingen vejledning.

1 Kor 15:29:
”Hvad skal det ellers til for, at nogle lader sig døbe for de døde? Hvis døde overhovedet ikke opstår, hvorfor så lade sig døbe for dem?”

De mennesker, som døbte for de døde i Korinth, troede ikke på opstandelsen, så deres handlinger var under alle omstændigheder forkerte. Og Paulus stiller de to spørgsmål til dem, der bliver døbt for de døde. De var stamfædre til nutidens Mormoner.

At lade en Mormon blive døbt stedfortrædende for en afdød Jødisk forfader bevæger sig ind i det okkulte rige. Dette er helt sikkert et onde.

Mormonerne har deres ekstra "Mormons Book", en super åbenbaring, distribueret af Joseph Smith i 1830 e.Kr., så det betyder ikke noget for de bedragne Mormoner, hvad Guds ord siger. Bibelen er ikke deres endelige myndighed.

Dåb for de døde er en menneske-handling, en lære fra dæmoner. Paulus advarede os om, at dæmonisk-inspirerede doktriner ville blive lært i de sidste dage. Hvis USA vælger Mitt Romney som deres præsident, vil Amerikanerne uden tvivl få den præsident, de fortjener.