Kaos i Israel: Ved ikke, hvordan man skal håndtere Iran.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
24. november 2011.

Den tidligere Mossad-chef, Danny Yatom, siger, at Israel ikke har råd til at spekulere på, om Teheran "vil gå amok og smide en bombe på os".

Yatom siger også: "Et pinefuldt" IDF-svar ville stoppe raketangreb fra Hizbollah og Hamas.

Irans nukleare anlæg, uanset hvor destruktive de er, kan aldrig blive så kritiske for Israel som et Iran, bevæbnet med atomvåben, sagde den tidligere Mossad-chef, Danny Yatom, onsdag på en sikkerheds-konference i Begin-Sadat Centret for Strategiske Studier ved Bar-Ilan Universitetet.

Yatom indtog en position, der er i diametral modsætning til en anden tidligere Mossad-chef, Meir Dagan, der udløste en betydelig kontrovers ved tidligere på året at anføre, at et angreb på Iran ville være et tåbeligt træk, der ville føre til en krig med et ukendt udfald.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
De sidste dage vil være fulde af kaos, vold og forvirring. Israel ved, at et atombevæbnet Iran vil bringe undergang over den Zionistiske stat. Men hvordan man håndterer Jøde-haderne i Teheran, er et varmt emne blandt Jøderne.

Ingenting at gøre blev dyrt i 1930erne. Ledelsen i Israel har svoret en ed på, at et andet Holocaust ikke skal blive et eksklusivt Jødisk folkemord; men et folkemord, der vil omfatte flere hundrede millioner af mennesker, der forrådte og angreb den Jødiske nation med masseødelæggelsesvåben.

Jesus Messias er centrum i Salme 2. Elohim Israel taler til Messias om den tidsalder, der vil komme, når Jorden vil blive regeret af Ham med jernscepter.

Salme 2:8-10:
”På din bøn giver jeg dig folkene som ejendom og den vide jord som arvelod.  Du skal knuse dem med et jernscepter, sønderslå dem som pottemagerens kar.« I konger, vær nu kloge, tag imod råd, I jordens dommere.”

Verdens sidder og ser "Big Brother" på tv, snarer end at engagere sig i, hvad der er nødvendigt for at fjerne den kræftsvulst, der regerer i Teheran. Det internationale samfund fik alle den samme dødelige udgang, da de ikke fjernede den gale mand i Berlin, før det var for sent.