Jøde-hadet stammer fra Jødisk afvisning af "Palæstina".

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
5. december 2011.

Den Amerikanske ambassadør i Belgien, giver kontroversiel forklaring på Muslimsk anti-Semitisme.

Den voksende globale anti-Semitisme er knyttet til Israels politik over for Palæstinenserne, sagde den Amerikanske ambassadør i Belgien til de chokerede Jødiske konferencedeltagere i Bruxelles tidligere i denne uge.

Der bør skelnes mellem traditionel anti-Semitisme, som bør fordømmes, og Muslimsk had til Jøderne, som skyldes den igangværende konflikt mellem Israel og Palæstinenserne, sagde Howard Gutman. Han fremførte også, at en Israelsk-Palæstinensisk fredsaftale i væsentlig grad ville formindske Muslimsk anti-Semitisme.

Yedioth Aharonoth rapporterede i fredags, at Howard Gutman i en tale på en Jødisk konference om anti-Semitisme, organiseret af Den Europæiske Jødiske Union (EJU,) i onsdags sagde til deltagerne, at han undskyldte på forhånd, hvis hans ord ikke faldt i deres smag. Han fortsatte derefter med kontroversielle udtalelser om sit syn på Muslimsk anti-Semitisme.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det er forbløffende, at en lærd mand ikke forstår, at vi ikke kan trække en linje mellem acceptabel Jødehad, og ikke acceptabelt Jødehad.

I Howard Gutman’s verden kan Jødehad fra Nazisterne ikke accepteres, fordi dette had ikke var knyttet til noget krav fra Arabere om udsættelse af det Britiske herredømme i "Palæstina".

Hvis det Arabiske krav om "Palæstina" var blevet rejst før 1941, kunne Holocaust være berettiget. Fordi Jødehadet er knyttet til kravet om "Palæstina", er det gyldigt. Hitler ville have fundet velvilje hos mænd som Howard Gutman.

Den Amerikanske ambassadør ville have givet Nazilederen en gyldig undskyldning for Holocaust, simpelthen fordi der var Jødisk modstand imod at benægte deres rettigheder til deres gamle hjemland. Gutman’s logik er, at hvis Araberne havde fået "Palæstina" allerede i 1940, ville der ikke have været behov for et Holocaust. Hitlers Jødehad var hinsides al fornuft.

I de perspektiver, der tegnes af Gutman, kan al Jødehad, før PLO blev dannet i 1964, ikke retfærdiggøres. Ikke engang hadet mod Jøderne, da staten Israel blev genfødt i 1948, fordi eksistensen af ​​den Jødiske stat i sig selv ikke er en gyldig grund til at hade Jøderne.

Men had mod Jøder kan begrundes, efter PLO blev dannet i 1964, da det friske krav på ..... "Palæstina" kom i ... 1964.

Vent et øjeblik .... . PLO blev dannet i 1964, hvor Araberne havde fuld kontrol over Gaza, Den såkaldte Vestbred, Østjerusalem og Golan ....

Så Jødehad, der er baseret på 1964-kravet på "Palæstina", er forankret i et krav om afskaffelse af staten Israel - befrielse af den fulde Jødiske stat for "Allah". Det er selve grundlaget for Jødehad hos Islamiske terrorister.

Howard Gutman er bare en ny anti-Semit, der ikke ved, hvad slags djævelsk uforstand, han gør sig til talsmand for. At han tilfældigvis er den Amerikanske ambassadør i Belgien, er en tragedie - også for Belgierne, men mere for det Amerikanske folk, der sender den slags repræsentanter til udlandet.