Israel er en velsignelse ikke er en katastrofe.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
2. december 2011.

Oprettelsen af ​​staten Israel er ikke en katastrofe, men snarere et folk, der er blevet genindsat i sit gamle hjemland.

Dette er ordene fra Ron Prosor, den Israelske ambassadør i FN. Prosor sagde, at Tirsdagens præsentationer i "solidaritet med det Palæstinensiske folk" præsenterer "en fordrejet og upartisk version af historien. De forvandler årsagen til Palæstinensisk selvbestemmelse i et bevidst forsøg på at rakke ned på, bagtale og delegitimere staten Israel. "

Ambassadøren fortalte historien om oprettelsen af ​​staten Israel, ikke som en katastrofe, men snarere som et folk, der blev genskabt i sit gamle hjemland. Som svar, erklærede de Arabiske nationer krig mod den Jødiske stat, sagde han.

"Én procent af Israels befolkning døde i kamp under dette angreb med fem hære [i 1948]. Tænk over denne pris”, sagde Prosor. "Det ville være det samme som. hvis 850.000 soldater døde i Frankrig i dag, eller 3 millioner soldater døde i USA, eller 13 millioner soldater døde i Kina."

Men mange Arabere blev flygtninge som følge af denne uafhængighedskrig, sagde Prosor, og det samme gjorde Jøder - men forskellen mellem disse to folkeslag lå i det faktum, at de Jødiske flygtninge blev absorberet i det Israelske samfund, mens de Palæstinensiske flygtninge ikke blev det.

Prosor henviste til diskriminationen af Palæstinenserne i forskellige Arabiske nationer: "I langt de fleste Arabiske lande har Palæstinenserne ingen borgerrettigheder. Det er ikke tilfældigt, at den Arabiske verdens ansvar for disse Palæstinenseres "umistelige rettigheder" aldrig er dukket op i beslutningerne før."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Sandheden om staten Israel er smertefuld for alle, der lever i mørket.

For de Arabiske nationer er det en grufuld opgave at måtte indrømme, at "Allah" er en mindre "gud" end Hebræernes Gud - at der findes mere sandhed i den Jødiske Torah end i Koranen.

Islamiske terrorister har satset stort. De kan simpelthen ikke indrømme et nederlag, men ønsker en omkamp. De er endda villige til at sprænge sig selv i stumper og stykker i et selvmordsangreb for at bevise, at deres "Allah" er kraftfuld. Men under de nuværende omstændigheder bør en sådan bastardisering af menneskeheden accepteres.

Desværre elsker verden mørket, og har glæde i livet ved synd. Det lys, der skinner i Mellemøsten, må tages bort, fordi det er et bona fide bevis på, at der er en Gud i Israel. Han sendte sin Søn for at kalde folk til at omvende sig eller gå fortabt.