Paven leder "fredssamling" i Assisi.

31. oktober 2011

"Rædslerne i koncentrationslejrene afslørede med fuldstændig klarhed konsekvenserne af Guds fravær," sagde Benedikt.

Paven hævder, at han som ung tysker blev tvunget til at slutte sig til Hitlerjugend.

Traditionelle Katolikker fordømte Assisi-mødet - ligesom de gjorde i 1986 – og sagde, at det var blasfemi fra pavens side at invitere lederne af "falske" religioner til at bede til deres guder for fred.”

The Society of St. Pius X - en traditionalistisk udbrydergruppe, som Benedikt har arbejdet på at bringe tilbage til Roms fold - sagde, at de ville holde 1.000 messer for at sone skaderne, som ville følge af begivenheden, og opfordrede paven til at bruge lejligheden til at opfordre andre til at konvertere til Katolicismen.

Torsdagens møde inkluderede også den Økumeniske patriark, Bartholomæus I, og repræsentanter fra Græske, Russiske, Serbiske og Hviderussiske Ortodokse kirker, såvel som Lutherske, Metodiste- og Baptist-ledere. Flere rabbinere fik følgeskab af omkring 60 Muslimer, et halvt dusin Hinduer og Shinto troende, tre Taoister, tre Jainister og en Zoroastrian.

Source: Fox News

Kommentar:
Paven taler om "Guds fravær" i koncentrationslejrene.

Det er mærkeligt. Der var hundredvis af Katolikker i Nazi-uniformer dér, der havde indskrevet på deres bælte: "Got mitt uns".

Millioner af Katolikker i Tyskland var sikre på, at Gud var med Hitler. De stemte på ham, hyldede ham og tjente i militæret, der skulle bringe ”1000-årsriget” til verden.

Lederen af ​​Nazi-partiet blev døbt som spædbarn i Østrig, og blev konfirmeret i den Romersk-Katolske kirke. Ud fra alle de standarder, der er fastsat af Vatikanet, var Adolf Hitler ligeså god en Katolik som resten af flokken.

Regnbue-alliancen for fred inden for forskellige trossamfund minder mig om regnbue-alliancen i De Forenede Nationer. Mænd, der har afvist evangeliet, kommer sammen og taler om "gud". Men ligeså lidt som de Katolikker, der sluttede sig til Nazisterne, kendte "gud", kender fredsstifterne i Assisi Gud den Almægtige.

Gud Fader, Søn og Helligånd er ved at dømme verden, og vil sende milliarder af "fredsskabere" i fortabelsen, fordi de afviser den eneste sande fredsskaber, Jesus af Nazareth.

Vejen, der fører til helvedes porte er bred. Men de, der ønsker at undslippe flammerne i helvede, må skille sig ud fra mennesker, der accepterer "helligheden" i andre religioner. Det gør Paven ikke.
Paven i Rom ønsker at blive løftet op som "Fredsfyrste", og forsøger at vinde momentum i alle former for religiøse bevægelser. Den universelle ”One World Religion” har allerede hundreder af millioner tilhængere.

Arbejder Kristne for fred? Absolut.

Midt i krige og kaos kan folk have fred. Fred i hjerterne, fordi de har taget imod Messias, Jesus, vor Herre.

Helt ærligt: Der har aldrig været en fredelig dag på jorden nogensinde, og der vil aldrig blive det, før den sande "Fredsfyrste" kommer igen.