FN-konferencen mod racisme inficeret af racisme.

Der er ingen grund til at ære en anti-racisme-konference, der er blevet inficeret med racisme.

Dette er holdningen hos Anne Bayefsky, en førende menneskerettigheds-kender.

Hun arrangerede en modkonference i torsdags for at udfordre det afsporede begreb, FN-arrangementet Durban III.

Verdens førende demokratier var ikke repræsenteret ved det FN-sponsorerede Durban III for anti-racisme. En mindehøjtidelighed for ti-året.

Da dette arrangement blev åbnet i New York i torsdags, udløste det kontroverser på FN’s Generalforsamling og tjente som et tilbageslag for Durban-processen.

Anne Bayefsky, en ledende menneskerettigheds-kender, der organiserede en kontra-konference i torsdags for at udfordre FN-arrangementet som et afsporet begreb, ser ingen grund til at ære en anti-racisme-konference, der er blevet inficeret med racisme.

Bayefsky citerer et eksempel fra Durban I, hvor et betydeligt antal konferencedeltagere åbent forfægtede Hitler-bevægelsens eliminering af de Europæiske jøder og talte for en Nazi-løsning for Israels Jøder.

Snesevis af bannere i de massive demonstrationer i gaderne i Durban erklærede, at "Hitler skulle have afsluttet arbejdet," og i skriftligt materiale med Hitlers ansigt påtrykt kunne læses: "Hvad hvis jeg havde vundet? Den gode ting: Der ville ikke være noget Israel ".

Kilde: Jerusalem Post

Kommentar:
Den Islamiske verden vil altid have Israel som mål i FN. Så længe der er en Jødisk stat i Mellemøsten, bliver en profet ved navn Muhammed afsløret som et falsk sendebud.

En af Islam’s taktikker er at stemple Zionismen som racisme. Intet kan være fjernere fra sandheden. Mens den Islamiske verden er etisk renset for Jøder, rummer den Israelske stat mere end to millioner Arabere med Israelsk statsborgerskab. De fleste af disse Muslimer kaldes ikke "Palæstinensere", for det er de ikke. De er Israelske Arabere.

De mennesker, der kalder sig for "Palæstinensere", er Jordanere, der blev fordrevet fra Jordan i 1967. Det Jordanske kongedømme tabte Seksdageskrigen. Mellem 1948 og dette tab var der intet "Palæstinensisk folk" - kun Jordanere, der boede vest for Jordan-floden. De har alle nægtet at anerkende staten Israel, og står på den Arabiske hærs side. Det var den, der angreb det genfødte Jødiske hjemland.

Det er tid for Jordanerne at forlade New York og tage hjem til Jordan, acceptere at Muhammed er en falsk profet og tage imod Jesus som Messias. Så vil alle de forbandelser, der er kommet over deres hoved, blive til liv, og velsignelse vil endelig komme til den Arabiske verden.

 Joh 14:6:
”Jesus sagde til ham: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig”

Skrevet af Ivar