Genopbygning af Babylon:

En kamp mellem Bibelens Gud og Hans fjender.
Saddam Hussein begik mange fejl. Da han begyndte at bygge et palads i det gamle Babylon i 1985, begik han en dødssynd. Hvorfor? Fordi Bibelens Gud siger, at det gamle Babylon aldrig skal genopbygges.

Jeremias 50:13:
”Fordi HERREN er vred, skal ingen bo der, det hele bliver en ødemark. Alle, der kommer forbi, gyser over Babylon og pifter hånligt over alle dens sår.”

Hvis Allah’s tjenere kan formå at genopbygge Babylon, er disse profetiske ord falske, og Israels Gud er bekræftet at være falsk Gud.

Saddam Hussein brugte over 500 millioner dollars i sit forsøg på at rekonstruere byen og bygge en moderne bolig på ruinerne af Nebukadnesars palads. I dag pumper FN for Uddannelse, Videnskab og Kultur millioner af dollars i Babylon og flere andre historiske steder i Irak.

Hvad har de profetiske bøger i Bibelen at sige om dette nye genopbyggelses-projekst? Burde Saddam have forsøgt at genopbygge det gamle Babylon?

Esajas 48:20:
”Drag ud af Babylon, flygt fra kaldæerne! Fortæl det med jubel, forkynd det, bring bud om det til jordens ender! Sig: »Herren har løskøbt sin tjener Jakob.«

Saddam skulle ikke have affyret raketter mod Israel (sønner og døtre af Jakob) under den første Golf-krig i 1991. Han skulle også være flygtet fra Babylon, en by, der forbandede sig selv ved at forfølge de landflygtige Jøder i 586 f. Kr. Babylon var befolket af mennesker, som var skyldige i at ødelægge Jerusalem og nedbrænde det første tempel - kong Salomo’s Tempel.

Da den Amerikanske hær invaderede Baghdad i april 2003, plyndrede Irakerne Bagdad Museum. Mere end 30.000 billeder, afguder og kulturgenstande fra den gamle Babylonske kultur forsvandt. Andre blev ødelagt af røvere, og blev fundet knust på gulvet i museet eller på jorden udenfor.

Jeremias 50:2:
Fortæl det blandt folkene, forkynd det, rejs banner og forkynd det, læg ikke skjul på noget! Sig: Babylon er indtaget! Bel er blevet til skamme, Marduk grebet af rædsel; dens gudebilleder er blevet til skamme, møgguderne grebet af rædsel.”

Mange af disse billeder og afguder var planlagt at skulle flyttes til et nyt museum inde i det genopbyggede Babylon. Det nåede afguderne aldrig. Mest sandsynligt brugte Bibelens Gud alene til dette formål George W. Bush (manden i stridsvognen) til at invadere Irak og bringe en ende på dette sataniske forsøg på at genopbygge Babylon.

Esajas 21:9:
Se, nu kommer mænd på vogne med heste spændt for.« Så råber han: »Faldet, ja, faldet er Babylon, alle dens gudebilleder ligger knust på jorden.«

De Babyloniske billeder og afguder klarede det ikke fra Bagdad Museum til Babylon, ligesom profeten Esajas havde forudsagt.

Den Amerikanske hær har bygget en militær base på de genopbyggede strukturer af det gamle Babylon, hvilket gør det umuligt at bo der.

Hvis der nogensinde bliver en krig mellem Iran og USA, vil den Iranske regering være nødt til at ødelægge denne base, som ligger ved den Iransk-Irakiske grænse. Den Iranske præsident, Amadinejad, er medlem af en Islamisk/Messiansk kult, der mener, at de er nødt til at genopbygge Babylon og ødelægge Israel, før den 12. Imam kan vende tilbage som "verdens Frelser".

Jeremias 51:37:
”Babylon skal blive til stendynger, bolig for sjakaler, en ødemark, man pifter hånligt ad, et sted, hvor ingen kan bo.”

Saddam blev hængt for sin kamp mod Bibelens Gud. Heller ikke Amadinejad skal blive i stand til at genopbygge det gamle Babylon. Den 12. Imam er en falsk Messias. De, der er hans tjenere, vil stå over for en tragisk afslutning.

Skrevet af Ivar
Først offentliggjort 26 April 2009.