Nazi inspirerte pyromanar angrip Israelsk eigedom i Egypt.

10. september 2011.

“Allah er stor”. “Død over Israel”. Dette er meldinga frå Nazi mobben herjer i Egypt.

Dette er rapporten frå BBC i morgon timane laurdag.

 ”Protesters have broken into the building housing Israel’s embassy in Egypt’s capital, Cairo, entering consular offices, officials said”.


  “Police used tear gas and gunshots were heard nearby. Cairo airport officials said the ambassador was waiting for a flight out of the country. US President Barack Obama urged Egypt to protect the embassy after Israel asked Washington for help”.

Kjelde: BBC

Min kommentar:
BBC arbeider no like effectivt som Joseph Goebbels si propaganda maskin gjorde i 1939. Dei Muslimske journalistane som arbeider for TV-kanalen i London, hevdar at Egyptarane er sinte fori “Israelske soldatar drap Egyptiske soldatar i August”.

På linje med Nazi-propaganda, fortel ikkje BBC sanninga når Jødar er innvolvert.  Det kjem ingen objetiv informasjon om den uheldige grense-episoden ved Eilat. Israel vart angripen av Islamske terroristar som kom frå Egyptisk områder i Sinai. Åtte Israelske sivile vart drepen, og fleire dusin skadd.

Israelske soldata fulgte etter terroristane tilbake inn i Egypt.

Fanga i kryss eld mellom brutale Muslimske drapsmenn og den Israelske arme, vart dei Egyptiske soldatane drepne på post.

Det Egyptiske angrepet på den Israelske ambassaden skal vœre ein hevn aksjon for “drapet på Egyptiske soldatar”. Dette er rein løgn.

Det er ein kortslutning i argumentasjonen: Islamistane i Egypt hevdar dei hevnar dei samme soldatane som dei kjemper mot i gatene i Kairo.

Angrepet på den Israelske ambassaden er bygd på Jøde-hat som har vakse fram i Egypt gjennom det siste ti-året. Det byggjer på Imamane sin anti-Jødiske forkynning i Moskear i den Egyptiske hovudstaden.

No fører Jøde-hatet til fysisk vald mot Jødar, og øydeleggjing av eigedomane deira. Nett som i Nazi-Tyskland før og etter Krystallnatta i Novermber 1938.

I Norge oppmodar den norske kyrkja å ha “Tea parties” med muslimar i nabolaget.   La oss sjå kor mange prestar som tør å hevdar at Islam er bygd på det same Jøde-hatet som førte til at seks milllonar Jødar vart slakta under andre Verdskrigen.

Vi ser no endetida i full blomst over heile verda. Den siste anti-Krist kjem til å kome inn på arenaen om kort tid. Det er bra. Han må kome og regjere før Jesus kjem attende i skyene.  Pass på at du ikkje ender opp i fan-klubben til den falske “fredsfyrsten” som kjem til Jerusalem.  Ein regnbue-allianse av alle former for religiøse menneske kjem til å heie på den lovlause “Messias”-kopien.

Skriven av Ivar Fjeld