Anti-Israelsk bombe-plotter inviteret til at oplyse Lutherske unge.

5. august 2011.

Lars Gule blev fængslet i Beirut i 1977 for planlægning af en bombe-eksplosion i Israel.

To Norske Lutherske Missionsforeninger har inviteret Lars Gule til en paneldebat under en Kristen ungdomslejr 2.-6. august.

Den forbløffende invitation er ikke baseret på Gule’s nylige konvertering til den Kristne tro. Nej, tvært imod var Lars Gule leder af National Humanistisk Selskab fra 2000 til 2005. Han kalder også uden omsvøb Bibelens Gud en massemorder.

Gule blev i 1977 medlem af Al-Jabhah al-Dimuqratiyah Li-Tahrir Filastin , en Kommunistisk Palæstinensisk terrororganisation, der arbejdede for ødelæggelsen af Israel.

Lars Gule forsøgte at smugle sprængstoffer ind i Israel, og planlagde at udløse en bombe-eksplosion i Tel Aviv. Den Norske terrorist ønskede at dræbe Jøder for at markere, at 10 år var gået, siden krigen i 1967.

Kilde: Norsk Kristeligt Dagblad, Dagen

Kommentar:
Jeg har mange venner og brødre i den Evangelisk-Lutherske lejr. De vil helt sikkert være enige i, at Jesus sagde til Peter: "Fød mine lam"; men hvem sagde til de Kristne:”Fød ulvene?”

Glem alt om, at Lars Gule er en berygtet Jøde-hader og fjende af Israel. Han er også en fremtrædende bespotter af Gud og de Kristne.

Det ser ud til, at lederne i de Lutherske Missionsforeninger i Norge ikke har for megen opmærksomhed på formaningen til at være gode hyrder.

Joh 10:12:
”Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden”

Skrevet af Ivar

Oversat fra:  http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/05/left-wing-bomb-plotter-invited-to-enlighten-lutheran-youth/