Anti-Israelsk tale er eneste absolutte frihed i Egypten.

11. juli 2011.

Israel bliver anklaget for alt – f.eks at forårsager "borgerkrigen" i Egypten mellem Muslimer og Koptiske kristne.

Under det tidligere styre var anti-Israelsk propaganda det eneste område, hvor næsten absolut ytringsfrihed var tilladt. Men nu ser vi hensynsløs løssluppenhed.

Israel bliver anklaget for alt, hvad der er galt i Egypten, herunder at forårsage, at den skrækkelige Egyptiske økonomi er i en forfærdelig tilstand, og selvfølgelig for at være engageret i hensynsløs spionage.

Men Islamisterne behøver ikke at gøre en stor indsats på Israel-fronten.

Den øverste militære komité, overgangs-regeringen og de sekulære demokratiske partier gør arbejdet for dem ved at sprede hadefuld anti-Israelsk propaganda og slette ethvert tegn på fred, med undtagelse af virksomhedernes normalisering.

I det tidligere styres dage var anti-Israelske propaganda det eneste område, hvor næsten absolut ytringsfrihed var tilladt, men nu ser vi hensynsløs løssluppenhed.

Israel bliver anklaget for alt – bl.a. at forårsage "borgerkrigen" imellem Muslimer og Kristne, og at forårsage, at den frygtelige Egyptiske økonomi er i en forfærdelig tilstand og selvfølgelig deltager i hensynsløs spionage.

Den bedste måde at fjerne nogen politisk på, er at beskylde dem for at have bånd til Israel. Egypterne læser ivrigt rapporterne om Israels "hemmelige overtagelse" under Mubarak-æraen.

De fleste af historierne er rene opfindelser, med det formål at indblande tidligere topembedsmænd i den alvorligste forbrydelse af alle: Normalisering med Israel.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Parallellen mellem den Islamiske verden og fremkomsten af ​​Nazismen i Tyskland er indlysende for alle, der har et åbent sind.

Holocaust i Europa startede som en tirade af falske beskyldninger mod Jøderne. Det Jødiske folk blev simpelthen stemplet som en national forbandelse, som Hitler lovede at fjerne. "Den endelige løsning" kom som et resultat af massiv anti-Jødisk propaganda og et voksende offentligt krav om handling.

 Salme 35:19:
”Lad ikke dem, der med urette er mine fjender, glæde sig over mig, lad ikke dem, der hader mig uden grund, nidstirre mig.”

Det såkaldte "Islamiske forår" i Ægypten vil producere lignende frugter, som Nazisterne høstede i Tyskland: En massiv offentlig efterspørgsel efter at "beskæftige sig med den Zionistiske nation".

Skrevet af Ivar