Er mange Palæstinensere i virkeligheden Jøder?

Fra Israeltoday.co.il/
16. juni 2011.


I skyggen af ​​konflikten om Det forjættede Land afslører flere og flere Palæstinensere sandheden: Hele familier overvejer at konvertere til Jødedommen. De hævder, at deres forfædre blev tvunget til at vælge imellem religion (Jødedom) og at blive i Landet, og dermed blev de tvunget til at konvertere til Islam.

På vore udflugter til de Bibelske centre i Judæa og Samaria har vi mødt mange Palæstinensere, der har fortalt os om deres Jødiske afstamning. Til deres egen sikkerhed kan vi ikke offentliggøre alt det, vi har fået at vide.

Disse Palæstinensere er en del af Israel’s sæd og kunne kaldes "Palæstinensiske Marranos" - ligesom de "hemmelige jøder" i Spanien i det 15. århundrede, som blev tvunget til at konvertere til Kristendommen, men i det skjulte forblev de rettroende Jøder. Ved at vende tilbage til den Jødiske religion og nation forudser de en fredelig løsning på konflikten.

"Mine tipoldeforældre immigrerede til Israel fra Yemen for omkring 300 år siden," fortalte Mohammed Sir til Israeltoday.co.il/

"Min bedstefar og min far fortalte mig, at vi rent faktisk er Jøder. Som Jøder ville de have været tvunget til at betale beskyttelsespenge for at leve her under Islamisk styre."