En lille global elite ejer næsten halvdelen af verden.


0,9 procent af verdens befolkning ejer 39 procent af den globale rigdom.

Eliten plyndrer resten af ​​befolkningen på Jorden. Den seneste rapport fra Boston Consulting Group viser grimme realiteter. De rige bliver fortsat rigere.

"Millionær-husstandene repræsenterer kun 0,9 procent af alle husstande, men ejer 39 procent af den globale velstand - en stigning fra 37 procent i 2009.

Boston Consulting undersøgelsen har fundet, at Antallet af millionær-husstande steg med 12,2 procent i 2010 til omkring 12,5 millioner.

Source: Daily Finance.com

Kommentar:
En af udfordringerne for den sidste Antikrist vil blive at stå øverst i ​​en verdensregering. Hundreder millioner af mennesker støtter stadig national parlamentarisme som den bedste måde at regere folk og nationer på.

Når der bryder kaos ud overalt, og ”flashmobbens” (forsamling af unge, som aftaler at mødes et bestemt sted og udføre den samme handling) handlinger behersker mediedækningen af verden, vil de demokratiske kræfter have deres sidste dage ved magten. De vil gerne have en global løsning.

Den sidste onde hersker over verden vil have let spil med de superrige. De er i samme klasse, og beskytter hinanden på tværs af alle grænser - også moralske grænser.

60 millioner superrige leger med millioner af liv, idet de skubber 5,9 milliarder mennesker ud til kanten for at få mere velstand og overskud.

De superrige er allerede elskere af penge, og er blevet fjender af Gud.

 Jakob 5:5:
I har levet mageligt og overdådigt her på jorden, I har fedet jer selv op til slagtedagen.”

Hvordan kan en superrig undslippe Helvedes ild?

Han må omvende sig og tage imod Jesus. Han bliver nødt til at aflevere sin rigdom til Messias. Hvis han gør det, vil Jesus gøre en sådan person til en glad giver og tilhænger af Missionsbefalingen. Få - om overhovedet nogen - af de superrige er villige til at overgive sig. De føler, at de ikke behøver nogen "gud". De har nok og tænker: "til helvede med resten".

Skrevet af Ivar