"Om man befrier Libyen eller Gaza er ét og det samme".

"Revolutioner ryster Mellemøsten, og den store taber er Israel".

Dette er en udtalelse af Omar Barghouti, der er grundlægger af Boycott, Divestment and Sanctions kampagnen imod Israel.

Barghouti citerer også USA's præsident, Barack Obama’s begrundelse for NATO’s angreb på Muammar Gaddafi's styrker i Libyen.

"Uskyldige mennesker blev mål for likvidering. Hospitaler og ambulancer blev angrebet. Forsyninger af mad og brændstof blev stoppet. Der blev slukket for vand til hundreder tusinder af menneske. Byer blev angrebet, moskeer blev ødelagt og boligblokke reduceret til murbrokker, "
sagde Barghouti, da han læste en erklæring højt.

"Det handler om Libyen, men man ville sige, at den samme logik burde gælde for Gaza. Desværre gør den ikke det. Revolutioner ryster Mellemøsten, og den store taber er Israel. Eftersom de arabiske regeringer bliver mere demokratiske, vil de afspejle folks holdninger, som er meget imod den israelske apartheid. "

Source: Israelske Daglig Haaretz

Kommentar:
Hvem er denne Omar Barghouti?

Er han medlem af Taliban?

Kan være, han er næstkommanderende i al-Quada?

Nej - denne mand er Mastergrads student fra Tel Aviv University. Han er stiftende medlem af udvalget for Palestinian Campaign of the Academic and Cultural Boycott of Israel (PACBI).

Barghouti blev født i Qatar, voksede op i Egypten og flyttede til Ramallah som voksen.

At en sådan mand kan sprede sit Israels-had frit, er en glimrende fremvisning af staten Israel’s demokratiske karakter. Palæstinenserne er det bedste bevis på, at den apartheid-stat, som han beskylder Israel for at være, er en fiktion i hans eget hoved.

Sagde jeg ikke, at nogle vildførte sjæle snart vil kræve, at NATO forsvare Hamas imod de "forfærdelige luftangreb" fra Israel.

Her er en af ​​dem.

Må Jesus forbarme sig over hans sjæl, og redde ham fra at skulle tilbringe evigheden i helvede. Der er ikke givet os andre navne end Jesus-navnet, hvis vi vil tilbringe evigheden i Himmeriget.