Netanyahu: Vi er klar til at anvende magt.

26 marts 2011

Netanyau talte fredag om handling og sagde: ”Vi er parate til at handle med stor kraft og stor vilje til at sætte en stopper for det."

Netanyahu hævder at have modtaget et "meget varmt" telefonopkald torsdag fra præsident Barak Obama, der gav udtryk for sin medfølelse over bombardementerne på busstationen og de seneste voldshandlinger i Jerusalem.

USA's forsvarsminister, Robert Gates, talte med Netanyahu fredag. Netanyahu forklarede, at de har været "udsat for en omgang terror og raketangreb" og vil bruge stor kraft for at stoppe volden. Han fortsatte, "intet civiliseret samfund vil tolerere et sådant hensynsløst angreb på sine civile."

Gates, tidligere CIA-direktør, sagde, at sikkerheds-forbindelsen imellem Israel og USA under den seneste uro var så stærk som nogensinde. Gates bekræftede Israels ret til at reagere på angrebene og beskriver dem som "frastødende handlinger."

Han foreslog Israel at fortsætte med forsigtighed på grund af den folkelige opstand i de arabiske nationer, som fejer hen over Mellemøsten.

Gates foreslog, at volden var en mulighed for Israel og Palæstina til "dristige handlinger" for fred, og understregede betydningen af ​​en to-stats-løsning.

På grund af den manglende internationale støtte med hensyn til Gaza, synes Israel tilbageholdende med at gå ind i en ny krig med Hamas. Torsdag udtalte en højtstående embedsmand: "Vi har allerede givet Hamas nogle tunge slag i de seneste dage, men der vil ikke blive en forhastet reaktion. Vi vil ikke fortsætte uden nøje at overveje vore muligheder."

Israels forsvarsminister, Ehud Barak, forklarede, at de ikke havde andet valg, end at reagere: "Israel vil ikke tolerere disse terrorangreb, og vi vil ikke tillade terroren at forøges igen. "Timer efter denne erklæring, angreb Israelske fly fire mål i Gaza og sårede tre personer.

Hamas lovede at stoppe den militante affyring imod Israel, men Jihad’s topledere afslog det og sagde, at de ikke vil stoppe, medmindre Israel standsede.

Kilde: AFP

Kommentar:
Israel er ved at blive omringet af sine fjender, eftersom opstanden i Mellemøsten begynder at blive overtaget af dæmonisk/Muslimske ekstremisme. Profetierne vil blive opfyldt, og Israel vil vælge "fred", når det ingen andre muligheder ser.

USA vil i sidste ende forlade Israel. Amerika foregiver venskab med Israel, men opfordrer til en to-stats-løsning. Israel rækker ud efter USA's hånd, og USA vil føre det ind i løvens hule. Amerika er allerede solgt for den nye verdensorden med Obama – verdens-borgeren - i spidsen.

Gud vil aldrig opgive sit folk og aldrig glemmer sine løfter. Lad os bede for det jødiske folks frelse, så dyrebare for Jesu hjerte. Det jødiske folk har desperat brug for Jesus nu. Lad os bede om, at nådens og bønnens ånd må blive udgydt over Israel*. Lad os bede om, at deres øjne må blive åbnet, når de læser Skriften, og finde opfyldelse i Jesus, deres Messias.

Salm 122:6:
”Bed om fred for Jerusalem: Gid de, som elsker dig, må leve trygt!”

Jer 33:9:
”Det skal blive mig til berømmelse og fryd, til lovsang og herlighed blandt alle jordens folk, når de hører om alt det gode, jeg gør mod dem, og de skal bæve og skælve af glæde over alt det gode og over den fred, jeg giver byen.”

Efes 1:17
”Jeg beder om, at vor Herre Jesu Kristi Gud, herlighedens fader, vil give jer visdoms og åbenbarings ånd til at erkende ham.”

Skrevet af Sue

Kilde:
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/26/netanyahu-we-are-ready-to-act-with-force/

*Denne sætning er omformuleret af redaktionen.