Jerusalems arabere vil flygte, hvis de tvinges tilbage under Islam.

Den 14. januar 2011.

40 procent af araberne i Jerusalem vil flygte ind i Israel for at undgå genbesættelse af Islam.

En ny meningsmåling, foretaget i november, viser, at 270 tusind arabere, der bor i Øst-Jerusalem, ikke kan være særligt begejstrede for at blive en del af Palæstina. Den pinlige omstændighed er, at flere foretrækker at være borgere i Israel end i en Palæstinensisk stat.

Undersøgelsen er designet og overvåget af den tidligere State Department Middle East researcher, David Pollock. Undersøgelsen viste, at kun 30 procent sagde, at de vil foretrække at være borger i Palæstina ved en to-stats-løsning.

35 procent sagde, at de ville vælge israelsk statsborgerskab. (Resten sagde, at de ikke vidste det eller de nægtede at svare.)

40 procent sagde, at de ville overveje at flytte til et andet kvarter for at blive borgere i Israel og ikke i Palæstina.

54 procent sagde, at hvis deres kvarter blev tildelt Israel, ville de ikke flytte til Palæstina.

"Der er helt klart en uoverensstemmelse imellem folks holdninger og den antagelse, at palæstinensiske kvarterer bør være en del af Palæstina," sagde Pollock. "Det er faktisk ikke, hvad folk ønsker."

Kilde: Washington Post.

Kommentar fra News that matters:
Det er interessant, at ved at forære Østjerusalem til Islamiske kræfter vil verden skabe et nyt flygtninge-problem. Der er ingen tvivl om, at mange jøder, der bor i Øst-Jerusalem, vil løbe for livet. Men det største problem kan blive, hvordan man håndterer en udvandring af arabere.

Da der i dag lever 270.000 arabere i Jerusalem, er 40 procent faktisk 100.000 mennesker, der vil søge sikre krisecentre inde i den jødiske stat.

Hvor tåbeligt skal det Internationale samfund blive, før nogen vil være i stand til at få dem til at høre alarmklokkerne?

Sandsynligvis vil de aldrig blive i stand til at forstå det, blændet af "denne verdens gud", som er selve fjenden af Messias Jesus.

1. Kor 1:20
”Hvor er de vise henne, hvor er de skriftkloge, hvor er denne verdens kloge hoveder? Har Gud ikke gjort verdens visdom til dårskab?”

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/01/14/jerusalem-arabs-will-flee-if-forced-back-under-islam/