Der er ingen "1967-grænser" omkring Israel.

Fra News that Matters.
Udlagt 30. december 2010.
Genudlagt 20. maj 2011

Hverken Israel eller araberne har accepteret våbenhvile-linierne fra 1949.

Bibelens Gud har brugt en stærk Israelsk hær til at sikre de nuværende grænser rundt om Israel.

Der er fremlagt en komplet løgn i FN. Den kaldes for Israels ”1967-grænser" – grænser, som staten Israel bliver beskyldt for ikke at "respektere".

Før 1967 var "grænserne" rundt om Israel kun en våbenhvile overenskomst imellem Israel og dets naboer. Den Arabiske Liga accepterede endog ikke den FN afstemning, der godkendte den delingsplan, som blev forelagt i 1947.

Så hvor er "grænserne fra 1967"?

Israel har krævet, at Den Arabiske Liga skal anerkende staten Israel, som blev dannet i 1948. Ikke engang det har det store flertal af muslimske nationer gjort.

Indtil den islamiske verden accepterer, at der vil være en jødisk stat i Mellemøsten, synes der ikke at være noget at "forhandle" om. Alle "fredsforhandlinger" bliver politisk teater.

Dette er det officielle israelske ståsted i de nuværende "grænsestridigheder":

1967-grænserne eksisterer ikke, og har intet grundlag i historie, jura, eller kendsgerninger.

Den eneste linje, der nogensinde har eksisteret, er 1949 våbenstilstands-demarkationslinjen, baseret på de israelske og arabiske hæres våbenhvile-linjer, og uafklaret indtil en aftale om varig fred.

Våbenhvilen fra 1949 anførte udtrykkeligt, at disse linjer ikke har nogen politisk eller juridisk betydning, og ikke foregriber fremtidige forhandlinger om grænser.

Source: Article from Jerusalem Center for Public Affairs.

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/20/there-are-no-1967-borders-around-israel/