Sol formørket af røg over det nordlige Israel: over 40 døde.

Fra News that matters.
3. december 2010.

Den voldsomme brand bevægede sig 1500 meter på mindre end tre minutter. ”Bussen havde ingen chancer”

En katastrofe har ramt Israel. Solen er formørket af røg over det bibelske land.

Tidligere torsdag blev omkring 40 medlemmer af Prison Service brændt levende i de dødeligste skovbrande i Israels historie.

De nye rekrutter fra Prison Service - var blevet sendt til Damon Prison nær Kibbutz Bet Oren for at bistå med evakueringen af omkring 500 fanger fra anlægget.

Men bussen klarede det dog aldrig til sit bestemmelsessted. Den kørte fra Atlit til fængslet via den snoede, bjergrige enkelt-bane, Rute 721, før den pludselig blev omspændt af flammer, uden at efterlade nogen overlevende om bord. Ofrenes familier blev underrettet om deres savnede torsdag aften.

En tårevædet talsmand for brandmændene sagde, at branden havde bevæget sig 1500 meter på mindre end tre minutter, og tilføjer: "bussen havde ikke en chance. Passagererne forsøgte at flygte, men blev alle brændt levende. Det var en forfærdelig scene."

Talsmanden tilføjede, at branden var meget langt fra vejen, hvorpå bussen kørte, da den antændte i retning af fængslet, men den havde bredt sig langt hurtigere end forventet.

Kilde: Jerusalem Post.
--------------------------------------
Kommentar fra News that matters:

Det er en frygtelig tragedie, der har ramt Israel under Hanukkah-festen. Min medfølelse går til de familier, der har mistet deres elskede - mine brødre og søstre.

Israel ser tilbage til år 170 f. Kr. under Hanukkah, men det ville være bedre, hvis de så ind i nutiden.

Hvem er Messias?

Hvorfor kommer Guds vrede og Den store Trængsel over jorden?


Den video, som præsenteres på Jerusalem Post, viser, at Solen ikke skinner på behørig vis i det nordlige Israel. Den er skjult af røg så langt vestpå som til Haifa.

Alt ved denne tragedie er bibelsk. Men det skal blive værre, før Jesus, Messias, kommer og bringer dom over hele menneskeheden. Jesus talte om, at den slags begivenheder skulle finder sted lige før hans genkomst.

Ezek 32:7
”Jeg dækker himlen til, når dit lys slukkes; jeg gør stjernerne mørke; solen dækker jeg med skyer, månen skal ikke skinne.”

Mark 13:24
”Men i de dage efter denne trængsel skal solen formørkes og månen ikke skinne”.

Åb 8:12
”Den fjerde engel blæste i sin basun, og en tredjedel af solen og en tredjedel af månen og en tredjedel af stjernerne blev ramt, så en tredjedel af dem formørkedes, og dagen mistede en tredjedel af sit lys og natten ligeså.”

Se: Ud af mørket, vil det evige lys skinne: Messias.

Åb 22:5
”Der skal ikke mere være nat, og de har ikke brug for lys fra lamper eller lys fra solen, for Herren Gud lyser for dem, og de skal være konger i evighedernes evigheder.”

Kig på denne video fra det nordlige Israel, med Solen formørket af røgen.

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2010/12/03/sun-darkened-by-smoke-over-northern-israel-40-dead/