Efter årtiers tilbagegang er det samlede antal Jøder i verden nu øget.

30. november 2010

Ifølge Berman Instituttet og den Jødiske Data Bank har der i flere årtier været en støt tilbagegang i verdens Jødiske befolkning, men den tendens er nu vendt, og en stigning er for nyligt blevet registreret, selv om den er nok så lille i antal. Antallet af Jøder uden for Israel går fortsat tilbage, mens antallet inde i Israel stiger. Det bringer dermed den samlede Jødiske befolkning i Israel op på omkring 5,7 millioner - det største antal Jøder noget som helst sted på jorden. Ud af en verdens-befolkning på omkring 6,9 milliarder mennesker er der kun omkring 13½ millioner Jøder i verden i dag, hvilket er lidt mindre end 0,2% af verdens samlede befolkning.
-----------------------------------
Af Jimmy DeYong:

Selv om mindre end 0,2% af verdens samlede befolkning er Jødiske, er verdens fokus dog rettet på dette unikke folk, der bliver de store aktører i endetidens scenario, som man kan læse det i de bibelske profetier. Ud af en verdensbefolkning, der tæller 6,9 milliarder mennesker, har det Jødiske folk og deres meget lille nation i Mellemøsten tiltrukket sig opmærksomhed fra hele verden. Det ser ud til, at der dagligt er nogle af verdens ledere, der taler om den Jødiske stat, Israel, og hvad der sker der, da det drejer sig om eksistensen af denne unge nation blandt verdens nationer.

Det Jødiske folk opstod for 4000 år siden, da Abraham blev far til Jøderne og gav denne arv videre til sin søn Isak og sit barnebarn Jakob. Selv om der ned gennem århundrederne har været utallige forsøg på at ødelægge det Jødiske folk, har Gud beskyttet det folk, som Han kalder sit udvalgte folk 5. Mos 7:6-8.

Faktisk opdelte Gud menneskeheden på denne jord, og han satte grænser for dem, som var baseret på det Jødiske folk i denne verden - det står i 5. Mosebog 32:8.

Enhver, der studerer Bibelens profetier, er bevidst om, at Guds plan for de sidste tider vil finde sted under opfyldelsen af Herrens løfter til det Jødiske folk. Disse løfter grunder sig på Abrahams Pagt, (1. Mos 15) Landløftet, (5. Mos 30), Davids Pagt, (2. Sam 7) og Den nye Pagt (Jer 31).Selvom det Jødiske folk her i verden i dag er lille i antal, vil de blive de største aktører i de sidste dage. Bibelens profetier vil blive opfyldt.

Kilde: http://www.bibleprophecyblog.com/

Dr. Jimmy DeYoung, 30. november 2010
Prophecy Today