Hamas: Målet er at smide alle jøder ud.

16. november 2010

Der er mange i det internationale samfund, som antyder, at de fleste palæstinensere ikke skjuler ønsket om at ødelægge Israel, og så der er nogle som tilmed forsvarer Hamas som en organisation, der virkelig ønsker fred. Men den Gaza-hjemmehørende Hamas leder, Mahmoud Zahar forsøgte i weekenden at sætte rekord, da han fortalte sine tilhængere, at jøderne skal og vil blive smidt ud fra regionen.

Zahar hævdede, at jøderne historisk blev fordrevet fra Frankrig, Storbritannien, Belgien, Rusland og Tyskland, "fordi de forrådte, stjal og ødelagde disse lande." Kun den islamiske verden tog imod jøderne, sagde Zahar, men insisterede på, at nu har "de ingen plads her hos os på grund af deres forbrydelser. De vil snart blive udvist herfra."

Hamas-lederen opfordrede til enhed mellem hans grupper, som regerer på Gaza-striben, og Mahmoud Abbas' Palæstinensiske Selvstyre, som udøver kontrol over den såkaldte "Vestbred". "Sammen, med blod, vil vi kunne vi befri vores jord og de hellige steder," sagde Zahar. "Du (Israel) har smagt bitterheden af egenrådige forhandlinger."

Internationale skikkelser er i stigende omfang kommet ud på et sidespor i opfattelsen af, at Hamas skal være en del af de diplomatiske forhandlinger. De gør deres bedste for at ignorere den kendsgerning, at Hamas stadig er dedikeret til Israels endelige fald, og kan derfor ikke blive en sand fredspartner. Hvad de også ignorerer, er den kendsgerning, at Hamas overvældende blev stemt til magten af den palæstinensiske offentlighed.

www.israeltoday.co.il

Kirsten Genach. 16. november 2010
SupportIsrael.net