Britiske muslimske skoler underviser i had mod jøder og israelere.

29. november 2010.

Det britiske BBC nyhedsprogram, Panorama, rapporterede mandag aften, at børn i Storbritannien i weekenden bliver undervist efter en saudiarabisk national undervisningsplan, som lærer dem at hade jøder, israelere og homoseksuelle.

Lærebøgerne, som anvendes til at undervise omkring 5.000 muslimske børn i sharia-loven i 40 weekend-skoler, søger efter sigende hjælp i Saudi-Arabiens nationale læseplan. Ifølge segmentet (British Schools Muslim Rules) "Britiske skolers muslimske regler" bliver børn helt ned til seks-års alderen undervist i, at de, som ikke tror på islam, vil dø i "helvedes ild".

Studerende bliver i en af lærebøgerne bedt om at udfærdige en liste over de "forkastelige" kvaliteter hos jøder, rapporterer programmet.

Samme lov underviser 15-årige i, at dømte tyve skal straffes ved at få deres hænder skåret af efter den første lovovertrædelse. Anden gang, det sker, skal deres fødder skæres af, ifølge den tekst der benyttes i skolerne. Bøgerne går også ind for henrettelse af homoseksuelle.

Andet materiale i lærebøgerne indeholder tekster, som hævder, at nogle jøder bliver omdannet til svin og aber, og at zionisterne ønsker at etablere et verdensherredømme bestående af jøder.

Den britiske undervisningsminister Michael Gove blev citeret i programmet for at sige, at selv om han ikke havde lyst til at blande sig med Saudi-Arabien som en suveræn nation, er undervisning i anti-semitiskt materiale for børn i Storbritannien ikke acceptabelt.

Den Saudi Arabiske ambassadør i Storbritannien reagerede skriftligt på programmet og siger, at lærebøgerne ikke er godkendt af den saudiske ambassade.

Kilde: www.israelnationalnews.com

Kirsten Genach, 29. novemner 2010
SupportIsrael.net