CIA chef: Vi vil udspionere dig gennem dit TV og køleskab.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
29. marts 2012.

CIA chef, David Petraus, indrømmer, at CIA vil udspionere dig gennem dine internet-tilsluttede husholdningsapparater.

Den seneste og bedste teknologi bliver tiljublet med en strøm af entusiasme, men kun med lidt tanke for den mørke side af sagen. Ønsker alle ikke at Twitte og kommentere på Facebook om deres kløgtige nye køleskabe, der lader dem logger ind med deres navn og deres adgangskode på samme tid, som der kokkereres i køkkenet?

Hvordan med at slukke din tørretumbler fra din mobiltelefon? Disse teknologier synes temmelig "forbløffende", men standser køberen for at tænke på, hvordan disse intelligente apparater vil gøre, at privatlivet ikke længere er privat?

De kommende apparater vil alle være forbundet til internettet; computer-chips sammenkæder alle apparaterne.

"Det aktuelle 'Internet med PC'er' vil flytte sig - naturligvis hen imod et ”Internet for ting” — for anordninger af alle typer — 50 til 100 milliarder vil være tilsluttet internettet i 2020," sagde Petraeus i sin tale. Han tilføjede:

Emner af interesse vil blive lokaliseret, identificeret, overvåget og fjernstyret gennem teknologier såsom radiofrekvens identifikation, sensor netværk, små integrerede servere og energi indhøstere — alle forbundne til næste generations internet med rigelige, lave omkostninger og højtydende databehandling — sidstnævnte vil nu dække computerne - i mange områder vil der blive større og større supercomputere, som i sidste ende leder til kvantecomputere.

På en kongres i 2008 blev der vedtaget en udvidelse af Foreign Intelligence Surveillance Act”, som gav mandat til, at selskaber som Google kunne give regeringer adgang til alle e-mails, telefonopkald og tekstmeddelelser fra udlandet. Ændringsforslaget gør det muligt for regeringen at bruge lokaliseringsdata.

Spencer Ackerman fra Wired hjemmesiden forklarer:
CIA har mang juridiske restriktioner mod spionage på Amerikanske borgere. Men at indsamle omgivende geolocations-data fra anordninger er et gråt område, især efter 2008 tilføjelsen til ”Foreign Intelligence Surveillance Act”.

Hardwareproducenter, viser det sig, gemmer en skat af geolocation-data; og nogle lovgivere er tiltagende foruroligede over, hvor let det er for regeringen at spore dig via din telefon eller PlayStation.

Source: slate.com,Ing.dk

Kommentar:
Den fremrykkende teknologi svarer til den åndelige verden. Lad mig forklare. Vi oplever en sammensmeltning af alt: Sammensmeltning af religioner, sammensmeltning af regeringer, sammensmeltning af grænser og endelig sammensmeltning af al teknologi. Denne "enhed" er krigsråbet fra New Age. De ønsker en Én verdens bevidsthed, hvor du og jeg er ét, så vi er ét med naturen og alt, der findes.

Og hvem har kontrol med denne falske enhed? Antikrist. Han fører verden bag lyset med dette, at det er godt at være ét uden grænser, samt en moralsk lov. Han tager tegningerne og hvirvler dem alle rundt, så ingen individuelle farver kan ses. Der er ikke blåt og grønt, ingen objektiv sandhed. Alt er relativt og Guds Ord er streget ud.

Jesus fortæller os, at Han er kommet for at adskille og ikke for at mose alt og alle sammen. Evangeliet er det udspring, som adskiller mørke fra lys. Antikrist siger, at der ikke findes mørke og lys, kun en grå farveløs eksistens.

Jesus kom for at give os overdådigt liv i Ham, ikke en grå relativisme. Du mister folk, du elsker, ved at vælge at stå bag skillelinjen. På den ene side grå og på den anden farve og lys. Vælg klogt.

I Ham er evigt liv og fuldkommen glæde. Vi kan se gennem fremkomsten af Smart-teknologien, at den onde overtager verden i et forsøg på at blive tilbedt af alle. Vi beder, Maranatha, Herre Jesus, vend tilbage og frels dit folk. Amen.

Åb 13:18:
”Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.”

Skrevet af Sue