Israel er dårligt forberedt til angreb på Iran.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
19. marts 2012.

Home Front Command afslører, at 1,7 millioner Israelere er efterladt forsvarsløse i tilfælde af modangreb fra Iran.

Regeringen undlader at beskytte perifere, fattige samfund og uddannelsesinstitutionerne. Det efterlader 40 procent af Israelerne uden gasmasker, hvis et angreb på Iran bliver realiseret. Mange er uden beskyttelsesrum eller bunkers.
‬ ‬
Mens premierminister Benjamin Netanyahu fokuserer på den Iranske atomtrussel, lider den Israelske hjemmefront under voldsom vanrøgt. Israelske embedsmænd hævder, at hvis Israel rent faktisk angriber Iran, vil ca. 1.700 tusinde Israelere være udsat uden beskyttelsesrum eller bunkers. Desuden vil 40 procent af befolkningen ikke have gasmasker, og i de fleste skoler er der ikke plads nok til at skjule alle eleverne. Disse statistikker øger blot kløften mellem rige og fattige kommuner, siger embedsmænd.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
De dårligt forberedte Jødiske samfund peger på Israels manglende vilje til at angribe Iran. Kabinettet i Jerusalem håber stadigt, at dristig snak og diplomati kan vende Iran væk fra at blive nukleart.

Den Israelske ledelse accepterer tavst doktrinen om gensidig afskrækkelse. At budskabet: "Jeg vil angribe med atomvåben, hvis du angriber os med atomvåben" vil holde Ayatollahen fra den nukleare knap.

Den sekulære Israelske regering forstår ikke den åndelige side af den kolde krig med Iran. Iran er Satans bedste bud på at undgå at blive kastet i ildsøen. Hvis han ikke kan sprænge Israel itu, vil Jesus til sidst vende tilbage til Jerusalem. Hvis Bibelens Gud blot ville sove i en brøkdel af et sekund, ville Lucifer måske være i stand til at bombe Israel med atomvåben.

Sandheden er, at kun Jesus Messias holder menneskeheden borte fra at bringe den menneskelige race til ophør. Han er kongen over alle nukleare knapper i verden. Alle kræfter i Himlen og på Jorden er med Ham. Nu prøver han blot vores villighed til at adlyde Ham.

John 3:19:
”Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde.”

De, der afviser Ham, må leve med de samme konsekvenser som Satan. En forfærdelig pris, men den er baseret på en retfærdig dom.

John 15:15:
”Jeg kalder jer ikke længere tjenere, for tjeneren ved ikke, hvad hans herre gør; jeg kalder jer venner, for alt, hvad jeg har hørt af min fader, har jeg gjort kendt for jer.”

Den kommende dommer kan stadig blive din bedste ven. Giv dit liv til Messias i dag. Kun Han kan frelse dig.