Netanyahu: Jeg har ikke tænkt mig at tillade et atombevæbnet Iran.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
12. marts 2012.

Irans udsending til IAEA: "Vi vil aldrig indstille vore nukleare aktiviteter".

Sandhedens øjeblik for Iran er "ikke om dage eller uger, men det er heller ikke år ude i fremtiden," sagde premierminister, Benjamin Netanyahu til Israels Channel2 TV i et interview torsdag.

"Vi kan ikke tillade Iran at blive nukleart .... jeg vil ikke tillade det."

Han sagde, at han håbede det internationale pres på Iran ville medføre, at regimet dér standser sin nukleare foretagsomhed. På en eller anden måde "må truslen om et atombevæbnet Iran afvendes." "Hvis jeg ikke tager den rigtige beslutning, er der måske ikke nogen at forklare det til" i fremtiden.

En Maariv -rapport torsdag hævdede, at til gengæld for at forsinke et angreb på Iran - i hvert fald indtil udgangen af 2012 efter det kommende Amerikanske præsidentvalg - vil USA forsyne Israel med bunker-buster-bomber og tankfly til at udføre opgaven, hvis det er nødvendig.

Source: Times of Israel

Kommentar:
Et Israelsk angreb på Iran vil bringe den Jødiske stat i direkte konfrontation med Washington. Hvis IDF angriber Iran, lukker Ayatollah-regimet måske Hormuz-strædet og blokerer for olieeksport fra Den Persiske Golf til USA.

Ny politisk ustabilitet og kaos vil fordoble de nuværende oliepriser. Den skrøbelige gæld, der har redet den Amerikanske økonomi som en mare, vil blive yderligere belastet, og endnu hundrede-tusinder Amerikanere vil miste deres job. Når USA går ned, vil Jøderne få skylden.

Frugterne kan blive opfyldelsen af ​​en af ​​de sidste uopfyldte profetier: Hjemkosten til Israel af de sidste fem millioner Jøder, der bor i den Amerikanske diaspora.

Jer 16:16:
”Jeg sender bud efter mange fiskere, siger Herren; de skal fange dem. Derefter sender jeg bud efter mange jægere; de skal jage dem på hvert bjerg og hver høj og i klippespalterne.”

Højere priser på benzin og flere økonomiske problemer vil føre til et angreb på Jøderne i New York og omegn. Jægerne vil dukke op og drive Jøderne ud af USA. Det eneste sted, de kan tage hen, er hjem til Israel. Værd at tænke over.

For Jøderne vil et stormløb på de Amerikanske Jøder være som et pre-Holocaust scenario. I 1930erne beskyldte Tyskerne Jøderne for alt lige fra dårligt vejr til den stigende arbejdsløshed.

Verdens moral er ikke i overensstemmelse med Bibelen. Dæmoniserede folk vil begynde at hævde, at det vil være klogere at støtte et endeligt Holocaust på det Jødiske folk, end at lade Jøderne ødelægge den "Amerikanske måde at leve på".

Den globale befolkning er håbløst anbragt i Satans vold. De nægter at acceptere, at alle, der er blevet venner med verden, er blevet fjender af Gud.

Dan 12:1:
[Endetiden]"På den tid fremstår Mikael, den store fyrste, der står ved dit folks side. Det bliver en trængselstid, som der ikke har været magen til, så længe folkeslag har været til. På den tid skal dit folk blive reddet, alle der er indskrevet i bogen.”

Jesus Messias har samlet masser af legalt materiale til at give folkeslagene på Jorden en fair og retfærdig dom. Dommens tid er lige rundt om hjørnet.