En million Israelere berørt af terror fra Gaza.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
11. marts 2012.

Alle skoler i en radius af 40 kilometer fra Gaza er lukket.

Verden har medlidenhed med en Islamisk raket-kommandør, som blev dræbt i et Israelsk luftangreb, og bejler nu til ødelæggelse af den Jødiske stat.

Flere raketter blev affyret fra Gaza, da volden i Israels sydlige del gik ind i sit andet døgn.

Skole aflyst søndag for hundrede tusinder af elever i Israels sydlige del, efter at mere end 110 raketter var affyret mod Israel fra Gaza siden fredag. Palæstinensiske kilder rapporterer 16 dræbte i Gaza.

Næsten en million Israelere i området er under angreb - weekendens tal er de værste siden Operation Cast Lead i januar 2009.

Tidligt søndag morgen ramte IDF et sted i Gaza-striben, og Palæstinensiske kilder rapporterer, at én Palæstinenser blev dræbt og én såret som følge af angrebet, siger en Army Radio rapport.

Source: Haarets.com

Kommentar:
Jeg ved, hvad USA ville have gjort, hvis en million amerikanere var nødt til at bo i en bombezone, fordi 110 raketter blev affyret fra El Paso i Mexico.

Den Amerikanske hær ville være blevet ført ind i en militær-operation, der var 100 gange mere kraftfuld end Operation Cast Lead i Gaza i 2009. Mexico ville have været bogstaveligt talt ødelagt.

Men Israel kan ikke gøre det. For der er sat en helt anden moralsk standard for det Jødiske folk. Da de er blevet slagtet i Holocaust, skal de acceptere, at et andet Islamisk Holocaust er berettiget.

Hamas skal have lov til at herske i Gaza, og Israel bliver tvunget til at forsyne regimet med mad, elektricitet og byggematerialer.

De Forenede Nationer (FN) vil være vagter og beskyttere af den Islamiske revolution. Først når den Jødiske stat er besejret, vil FN have nået sine mål. Den fejl, som FN gjorde i 1948, skal ophæves.

Det onde og slette i verden kommer ubegrænset i forhold til den globale reaktion på Israel. Vi, der elsker den Jødiske Messias Yeshua, ved, at Satan har bedraget verden til at følge hans vejledning.

Joh 3:19:
”Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde.”