Rick Warren ærede Assad og roste det “fredelige” Syrien.

Ivarfjeld.wordpress.com/
18. marts 2012.

Tilbage i 2006 hilste Rick Warren på Bashar al-Ashad. Saddleback-præsten rubricerede Syrien som "en moderat nation", der ikke "tillader ekstremisme".

Efter den seneste artikel i den lokale avis i Orange County, Californien, bliver de, der er kritiske overfor Rick Warren’s tværreligiøse projekter med Muslimer, af Warren stemplet som "jeg hader Saddleback-bloggere".

Desværre for Warren hader mange af de mennesker, han mærker som "hadere", ikke nogen. Men de køber ikke hans "PEACE-plan ".

De fleste af de mennesker, Warren skildrer som fjender af Saddleback, elsker Jesus. De hævder også, at Muhammed er en falsk profet. Sandheden om Muhammed vil formentlig aldrig komme over Warren’s læber.

I Rick Warrens’s disfavør er også hans smigrende tale om Imamer og Moskeer. Det er optaget på video, ligesom der er video fra ”World Economic Forum” i Davos.

Der er også en lyd-optagelse fra hans besøg i Syrien i 2006. Denne audio-optagelse afslører Warren som - i bedste fald - ”lad os være venner” med en Islamisk diktator - en af de værste fjender af staten Israel.

Lyt på sitet til det audio-klip, der er optaget, og evaluér Warren, baseret på hans egne ord. Nedenfor er en afskrift:

Rick Warren: November 2006:
"Syrien er et sted, hvor Muslimer og Kristne har levet sammen i 1.400 år, så det er helt ærligt meget mere fredeligt, end mange andre steder, da de Kristne var der først.

"I virkeligheden havde Saulus fra Tarsus - Saulus var en Syrisk. St. Paul – sin omvendelses-erfaring på vej til Damaskus, så Kristne har været her længst, og de kommer ud af det med Muslimer og Muslimerne kommer ud af det med dem. Der er meget færre spændinger der end andre steder.

"Det er et moderat land, og den officielle regerings love og standpunkter tillader ikke ekstremisme af nogen art."

Source: WND, com

Det officielle Syriske ”Arab News Agency” har udsendte følgende rapport fra Rick Warren’s besøg hos Basher al-Assad.

Den 13. november 2006 rapporterede det Syriske ”Arab News Agency” følgende i en artikel: En Amerikansk præst siger: ”Ingen fred uden Syrien.”

"Den Amerikanske protestantiske pastor, Rick Warren, sagde mandag, at der ikke ville være nogen fred i regionen, uden Syrien, og konstaterede, at 80 procent af det Amerikanske folk afviser det, den Amerikanske regering gør i Irak, og betragter den Amerikanske politik i Mellemøsten som forkert.

"Syriens Stormufti, Sheikh Badr al-Din Hassoun, modtog den Amerikanske pastor i Damaskus, hvor han henviste til betydningen af ​​at udbrede kulturen i venskab, fred og sameksistens i stedet for "civilisationernes sammenstød ".

"Muftien opfordrede til at overbringe det virkelige billede af Syrien, national enhed samt opfordringen til at udbrede fred, venskab og retfærdighed til det Amerikanske folk, da den Amerikanske administration har fordrejet billede af dem for hele verden.

"Pastor Warren udtrykte beundring for Syrien og den sameksistens, han så mellem Muslimer og Kristne, og understregede, at han ville overbringe dette billede til sin kirke og sit land. "

Warren og hans delegation interviewede også den Syriske præsident, Bashar al-Assad, for at diskutere forholdet mellem Syrien og USA.

Source:

Kommentar:
Glem alt om mig, og vær kritisk overfor Rick Warren’s "Peace-plan".

Jeg ved, at november 2006 er lang tid siden, og at Seksdageskrigen i 1967 er næsten ukendt i kristne kredse.

Men man lytter til, hvad Rick Warren har at sige, især med hensyn til hans konstatering af "de kristne" i Syrien.

Hvor fandt Rick Warren dem?

Ligesom i Tyrkiet er Evangelisk kristendom blevet bragt til ophør af tilhængere af Muhammed. I Tyrkiet i dag er der kun 0,2 procent af befolkningen, der er kristne.

Officielt er der 10 procent "kristne" i Syrien. Men de accepterer alle paven i Rom, og de accepterer Islam som en "hellig religion". Ligesom Warren og Kirkernes Verdensråd (WCC) kæmper Muslimerne og "de kristne" i Syrien i fællesskab for befrielse af "Palæstina".

De ønsker, at Muslimerne skal genbesætte Golan og indtage al-Quds (Jeusalem). De ønsker, at ordene i Koranen skal gå ud fra et "Palæstina”, der er renset for Jøder.

Alle, der ikke er blinde, vil være i stand til at se og forstå.