Norge gjev nye 240 millionar til Arabiske terroristar.

Fra Ivarskrivar.com/
29. februar 2012.

Utanriksdepartementet overførte i går 240 millionar kroner til PLO via Verdensbanken.

Staten går til gjennomføring av den palestinske nasjonale utviklingsplanen og er et viktig bidrag til å opprettholde tjenestetilbudet til den palestinske befolkningen innenfor blant annet utdanning, helse og sikkerhet, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre.

Norge er blant de første giverlandene som overfører budsjettstøtte til den palestinske selvstyreadministrasjonen i år. Støtten kanaliseres via et fond som er administrert av Verdensbanken.

Støre besøkte tirsdag palestinernes statsminister Salam Fayyad i Ramallah på Vestbredden. Fayyad fortalte om store økonomiske utfordringer, blant annet som følge av svikt i skatteinngangen.

Kilde: Aftenposten

Kommentar:
Dette er blodpengar. Når du ikkje protesterer blir du stilletiande medskuldig i å støtte Islamsk hat mot Jødane.

PLO sin øverste religiose leiar brukte 47 års dagen for feriringa av Islamsk Jihad mot Jødestaten, til å undertreke at Koranen krev at Arabarane drep Jødar som ikkje vil underkaste seg Islam.

Då Gahr Støre fekk vite om denne videoen, var det fordi saka kom opp i spørretimen på Stortinget. Frå Talarstolen sa Utanriksministeren at Norge ville seie til PLO at dette er “uakseptabelt”. Den siste pengegåva frå Gahr Støre viser at oppmodinga til folkemord mot Jødane ikkje er så “uakseptabel” at Norge vil stansa finansieringa av denne formen for Islamsk terrorisme.

Det har ikkje kome noko beklaging frå PLO. Norge viser med pengepungen at vi aksepterer folkemord og Jødehat, ja faktisk vil premiere dette. 240 millioner kroner er mykje pengar.

La oss sjå kva Gahr Støre krev at vi støttar:
et viktig bidrag til å opprettholde tjenestetilbudet til den palestinske befolkningen innenfor blant annet utdanning, helse og sikkerhet”.
Se video: http://ivarskrivar.com/2012/02/29/norge-gjev-nye-240-millionar-til-arabiske-terroristar/

Norge gjev pengar til Islamske lœrebøker som nektar for at Holocaust har funne stad, og som lœrer Arabiske barn og unge at det ikkje har stått to Jødiske tempel på Tempelplassen i Jerusalem. Slike bøker går den Nazistiske propaganda mot Jødane ein høg gang.