Israel taler frimodigt om en mulig krig med Iran.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
16. februar 2012.

Benjamin Netanyahu siger til Knesset, at verden må fordømme den Iranske terrorvirksomhed, ellers vil den brede sig.

"Verden må sætte røde streger ved det Iranske atomprogram", sagde premierminister Binyamin Netanyahu onsdag, idet han opfordrede verden til utvetydigt at fordømme Iran for sine angreb på Israelske diplomater i udlandet.

"Verden må fordømme Irans terrorvirksomhed og markere det Iranske atomprogram med rødt," sagde Netanyahu til et Knesset-møde, som blev afholdt til ære for den Kroatiske præsident, Ivo Josipović’, som var på besøg.

"Iran er Verdens største eksportør af terrorisme." fortsatte han og tilføjede, "Irans terroristiske aktiviteter er i øjeblikket indlysende for alle."

"Iran er ved at underminere stabiliteten i verden. De angriber uskyldige diplomater rundt om i verden. Verdens lande må fordømme disse handlinger og sætte en rød streg ved Iransk aggression. Denne aggression vil - hvis den ikke bliver stoppet - i sidste ende brede sig.”

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er interessant, at Iran undslap den Amerikanske krig mod terror. Mens både præsident W. Bush og Tony Blair løj om masse-ødelæggelsesvåben i Irak, blev den åbenlyse trussel om brug af sådanne våben ignoreret.

Iran var  undsluppet det Amerikanske angreb på Irak, Afghanistan, Somalia og dele af Pakistan.

Mens 2.000 milliarder USD er blevet brugt på militære operationer i nationer, der ikke udgør en stor trussel mod verdensfreden, har den Islamiske revolution i Iran opbygget sine styrker uden modstand.

For Israel er truslen fra Iran en ”do or die”-situation. Det er en udbredt opfattelse, at den Jødiske stat har taktiske atomvåben og kan blive tvunget til at bruge dem for at stoppe Ayatollahen’s planer om total ødelæggelse af det Jødiske folk.

For at slippe af med Jøderne behøver mænd som Mahmoud Ahmadinejad herefter blot at nedkaste to atombombe:

Én over Tel Aviv, som vil dræbe halvdelen af verdens Jøder i Israel.

Den anden bombe kan udløses lige over stedet for Twin Towers i New York. Den vil "tage sig af " andre 40 procent af verdens Jøder, som bor i New York City.

Præsident Obama synes at være af den opfattelse, at Islam er fredens religion. Så et Amerikansk angreb på Iran er næsten utænkeligt.

Så længe olien kan transporteres ud af den Persiske Golf, vil Washington ikke gøre noget, der kan bevirke, at benzin-stationerne i USA løber tør for brændstof. Det er vigtigere at beskytte den Amerikanske levevis, end at stoppe Iran fra at gøre, hvad Obama ikke føler, Ayatollahen vil gøre.

Ligesom mange undskyldte Hitler, undskylder Obama Ahmadinejad.

Præd 3:8:
”En tid til at elske, en tid til at hade. En tid til krig, en tid til fred.”

Der synes at være en holdningsændring i både State Department og Det Hvide Hus:

Den Iranske retorik er blot en vej til at gøre Israel’s overgivelse til en perfekt "fredsplan". Den vil blive håndhævet, når Zionisterne giver efter for det internationale pres. Lad blot den Iranske hund gø.