Hacker-gruppen, ”Anonymous” lancerer "korstog" mod Israel.

Fra Israeltoday.co.il/
10. februar 2012.

Israel’s eskalerende kamp mod pro-Palæstinensiske hackere er ved at blive meget alvorlig, da en fremtrædende international "hacktivist"-gruppe, ”Anonymous”, er gået ind i kampen på Israel’s fjenders side.

I en video, indsendt til YouTube i torsdags, anklagede ”Anonymous” Israel for "forbrydelser mod menneskeheden", og svor at lancere et "korstog" mod den Jødiske stat.

"I snæversynede Zionister har fordrevet og dræbt rigtig mange," hævder gruppen i videoen. "Skønt verden græder, griner I, imens I planlægger jeres næste angreb."

Med hensyn til Israels løbende debat om, hvorvidt et forebyggende angreb på Iran’s atomanlæg er nødvendigt, svor ”Anonymous”: "Vi vil ikke tillade jer at angribe et suverænt land baseret på en løgne-kampagne."

Videoen konkluderer, at Israel "er uværdig til at eksistere i sin nuværende form, og derfor vil Israel få ”Anonymous’s” vrede at føle."

Det truende cyber-"korstog" vil komme i tre faser, som skitseret af ”Anonymous”:

1. "Trin ét vil blive indledt efter offentliggørelsen af denne video, og vil bestå af en systematisk fjernelse af jer fra Internettet.
2. "Trin to vil senere blive offentliggjort og er allerede indledt.
3. "Trin tre, ja, tænk på dette trin som en gave fra ”Anonymous” til jer -. Vi vil ikke stoppe, før politi-staten bliver en fri stat. Vi er ”Anonymous”, vi er utallige, vi tilgiver ikke, vi glemmer ikke."

Rapporter på andre sites om Internet-sikkerhed indikerer, at ”Anonymous” allerede har inficeret hundreder og måske tusinder af Israelske servere med virus, der er programmeret til at aktiveres den 14. februar - Valentinsdag.

Vores egen hjemmeside, ”Israel Today”, blev slået offline tidligere i denne uge som resultat af et ”nægt-adgang” angreb på vores domæne, selv om gerningsmanden bag angrebet, som ramte flere hundrede Israelske hjemmesider, stadig er uidentificeret.

Israel er bredt anerkendt som en af de mest avancerede lande med hensyn til Internet- og Netsikkerhed, og forskellige hold af dygtige Israelske hackere har succesfuldt modvirket de mange Arabiske hackerangreb i de seneste måneder. Men ”Anonymous’s” fulde indgang i kampen mod Israel markerer en betydelig optrapning, og vil præsentere Israel for langt den alvorligste cyber-sikkerheds test til dato.