Obama ville sælge Israel for en penny.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
26. januar 2012.

"Lad der ikke være nogen tvivl: USA er fast besluttet på at forhindre Iran i at få atomvåben, og jeg vil ikke tage nogen muligheder af bordet for at nå dette mål". 

Disse er præsident Obama’s ord i hans State of the Union Address til kongressen.

Den Amerikanske præsident hævder, at han er forpligtet på Israels sikkerhed:

Fornyelsen af Amerikansk lederskab kan mærkes over hele kloden. Vore ældste alliancer i Europa og Asien er stærkere end nogensinde. Vore bånd til Amerikanerne er dybere. Vort panserskibs-engagement - og jeg mener panserskibe - til Israels sikkerhed har betydet det tætteste militære samarbejde mellem vore to lande i historien. (Applause.)

Source: Det Hvide Hus

Kommentar:
Obama’s strategi overfor Israel er at få en hurtig anerkendelse af en "Palæstinensisk stat", baseret på våbenhvile-linjerne fra 1967.

Israelsk tilbagetrækning til disse grænser vil være et selvmorderisk træk. Obama kan gøre krav på, hvad han vil. Men den foreslåede støtte til "Israels sikkerhed bag Auswich-linjerne” er ren og skær retoriske bedrag.

Obama burde, hvis han var seriøs omkring Israels sikkerhed, have sagt:

"Vi ønsker at se et sikkert Israel, som beholder sit Jødiske flertal, har militær- kontrol over Jordan-dalen og med Jerusalem som den forenede hovedstad".

At den Amerikanske præsident skulle sige sådanne ord, er næsten utænkeligt, for med hele sit hjerte arbejder Obama for ”Den Islamiske republik i Palæstina".

I forhold til et Amerikansk løfte, som indeholder det Iranske atomvåbenprogram, er dette kun billig politisk retorik. Vi husker alle Præsident W. Bush’s løfte om at holde Nordkorea fri for atomvåben. Dette løfte var kun gyldigt indtil den dag, det kommunistiske regime udløste sin første atombombe.

Ordsp 27:6:
"En vens hug er velmente, en fjendes kys er falske.”

Luk 21:23:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Israel skal ikke lytte til Obama. Den nuværende Amerikanske præsident forsøger at lure den Jødiske stat. Israel skal tage vare på sin egen sikkerhed. Israel bør ikke stole på andre end Israels Gud.
Må Jesus Messias bevare Israels lederskab sikkert, og frelse dem. Amen