PLO afviser enhver grænse omkring Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. januar 2012.

En PLO-kilde siger, at det Israelsk forslag om grænser og sikkerhed kræver en "Palæstinensisk stat, der består af en mur samt bosættelser"

Foto: "Freds-skaberen", Tony Blair, forsøger at hjælpe PLO til at ændre Israels grænser. Her er den seneste samling i Jordan.

En Israelsk embedsmand sagde, at Israels udsending til forhandlingerne, Yitzhak Molcho, onsdag aften skitserede de principper og parametre for Palæstinenserne, der vil guide Israels politik vedrørende grænsespørgsmål.

Ifølge embedsmanden trak Molcho ikke en linje på landkortet, men talte derimod i generelle vendinger om, hvad Israel ville tage i betragtning, når denne linje skulle trækkes.

Den idé, som blev præsenteret af Molcho, "omfatter ikke Jerusalem og Jordandalen, men omfatter næsten alle (Jødiske) bosættelser," sagde den Palæstinensiske embedsmand.

"Han dræbte den to-stats-løsning, der også er tilsidesat i de tidligere aftaler og i international lov," sagde en kilde fra ”Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation” om Molcho’s præsentation. "Dybest set udgør den Israelske tanke om en Palæstinensisk stat en mur samt bosættelser.”

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er ikke svært for Israels fjender at blive enige om, at nutidens grænser omkring Israel skal "ændres".  Da denne type arbejde kaldes "fredsforhandlinger", er udfordringen at komme med et forslag om en ny grænse.

PLO er ikke villig til dette, simpelthen fordi den Islamiske verden overhovedet ikke ønsker Jødisk stat i Mellemøsten. Denne politik var motivet bag krigen i 1948, krigen i 1967 og krigen i 1973.

"Freds-forhandlingerne" med PLO er det perfekte politiske teater. Alle spiller komedie. Ingen er villig til at blive i sandheden og kalde en spade for en spade.

Der er fred ved Israels grænser i dag. Bibelen gøt redew for grænserne.

Når Jesus Messias vender tilbage, vil Han dømme alle, der ikke fulgte hans anvisninger, men forsøgte at opdele Zion - de, der forsøger at ændre de nuværende grænser, og støtter dem, der ønsker at ødelægge Israel - bevidst, eller simpelthen ved at være naiv.

 Joel 4:1-3a:
"I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig og kastede lod om mit folk.”