Iran arbejder på missiler med en rækkevidde på 10.000 km.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
3. februar 2012.

Iran arbejder på at udvikle et missil med en rækkevidde på 10.000 km. Det vil placere USA indenfor rækkevidden af et potentielt Iransk angreb.

Det er oplysninger, som er gjort tilgængelige via Strategi- og Vicepremierminister, Moshe Ya'alon, i torsdags.

Ifølge Ya'alon er missilet baseret på et drivmiddel af solidt brændstof og vil være i stand til at øge Irans offensive kapacitet. Sidste måned rystede en mystisk eksplosion en Iransk missil-base nær Teheran, hvor Iran arbejder på at udvikle dette langtrækkende missil.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det bør ikke komme som en overraskelse for nogen, at Ayatollahen ønsker at angribe Amerika med atomvåben. USA er i den Iranske ledelses øjne den ”Store Satan". Årsagen er den Amerikanske støtte til den " Mindre Satan" - staten Israel.

Hvorfor er Ayatollahen så imod Israel?

Fordi der ifølge Koranen ikke kan være et Jødisk hjemland i Mellemøsten. Muslimer kan ikke leve i underkastelse under en Zionistisk regering. Og i Israel er der næsten to millioner Muslimer med Zionistisk Israelsk statsborgerskab.

Det andet spørgsmål er: ”Hvad skal man gøre med Israel?

Når den Muslimske Messias vender tilbage til Jorden, må der ikke være et Israel. Så ved at ødelægge Israel baner Iran vejen for den 12. Imam’s genkomst.

4 Mos 23:7:
”Bileam fremsagde sit spådomsord: »Fra Aram lod Balak mig hente, Moabs konge lod mig hente fra Østens bjerge: ›Kom og forband Jakob for mig, kom og nedkald vrede over Israel!‹

Da USA støtter Israel, må også USA lammes.

Stå du på den rigtige side?