Iransk trussel mod Jødiske mål i USA forøges.

Fra Jpost.com/
4. februar 2012.


Bevogtede og "bløde" områder, såsom synagoger, skoler og lokalcentre, er under stigende trussel fra Iran, siger et brev, der er skaffet til veje af ABC: US, Canada øger sikkerheden omkring Jødiske centre.

Truslen fra Iran imod Israelske og Jødiske mål i Nord Amerika forøges, rapporterede ABC News fredag, efter at det Iranske regime igen udtalte deres hensigt om at hjælpe i kampen mod det "Zionistiske regime" i lyset af de Vestlige sanktioner.

Bevogtede og "bløde områder", såsom synagoger, lokalcentre og skoler, er de primære mål for Iran, hævder en skrivelse, der er rundsendt af generalkonsulen for de Midt-Atlantiske stater og skaffet til veje af ABC News.

"Vi forudser, at trusselen på vore steder rundt om i verden vil stige," angiver brevet.

Politiet og Efterretningstjenesternes embedsmænd har optrappet overvågningen af offentlige Israelske bygninger og Jødiske centre i byer over hele USA og Canada, og beder lokale embedsmænd om at forblive på vagt over for den potentielle trussel fra Iran så som bombningen af et Argentinsk lokalcenter i 1984, der dræbte 85 mennesker.

Denne udvikling har stået på i et antal uger, rapporterede ABC.

Rapporten kom, efter at Irans øverste leder, Ayatollah Khamanei, fredag sagde, ​​at han ikke var ”bange for at sige, at vi vil tilbage og hjælpe enhver nation eller gruppe, der ønsker at konfrontere og bekæmpe det Zionistiske regime (Israel)."

Han erklærede også, at Den Islamiske Republik ikke vil give efter for et internationalt pres for at de skal opgive deres nukleare kurs, idet han truende med gengældelse for sanktioner, rettet mod Iran's eksport af olie.

Hans kommentarer kom dagen efter, at Israels øverste politiske og militære ledelse havde udstedt en række advarsler til Den Islamiske Republik i nogle af de mest oprigtige kommentarer om den nukleare trussel i år.

I sin tale ved Herzliya-Konferencen sagde forsvarsminister, Ehud Barak, at der var enighed blandt mange nationer i dag om, at hvis diplomati og sanktioner ikke kunne stoppe Iran, burde et militært angreb iværksættes.

"Hvis sanktionerne ikke når det ønskede mål om at standse Iran's militære atomprogram, vil der være behov for at overveje at træffe foranstaltninger," erklærede han.

Read here:http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=256417