Kristen Zionismens ansigter.

Fra israeltoday.co.il/
22. november 2011.

Alt for ofte bliver Zionist-bevægelsen – både den Jødiske og den Kristne gren – portrætteret i de dominerende medier som ansigtsløse og hjerteløse væsner, der kun er engageret i at skade andre - i særdeleshed de Palæstinensiske Arabere.

Den Messiansk-Israelske grafik-designer og fotograf, Eitan Bar, gør, hvad han kan, for at ændre den trend.

Bar's nyeste webside, We Love Israel, består af en dynamisk væg med portrætter af 50 mennesker fra hele verden, som elsker Israel "på grund af Jesus." Det gennemsnitlige menneske, der støtter Israel, baserer sig ikke på politik eller følelser overfor nogen andre, men snarere på kærlighed til Messias.

Websidens mål er dobbelt: for det første, den sigter på at vise Kristne Zionister for, hvem de virkelig er, og for det andet, Bar håber at opmuntre de Israelske venner med, at der er mange derude i verden, som elsker og støtter dem.

"Primært på grund af internationale mediers presseomtale tror mange Israelere, at verden er imod dem," siger en udtalelse på websiden. "Skønt der er mennesker, der hader Israel, er der mange Kristne, som elsker Israel på grund af deres tro på det Ny Testamente & Tanach i efterfølgelse af Yeshua Messiah (Jesus Kristus), den mest berømte og kendte Jødisk-Israelske personlighed i den Jødiske nations historie."