Tyrkiet: NATO-bufferzone behøves i Syrien.

[For at komme til Samarias bjerge
NATO-tropperne forbi Harmagedons marker]

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
30. november 2011.

Det internationale samfund kan beslutte et bufferzone-behov i Syrien, hvis folk forsøger at flygte fra volden der, siger tyrkisk FM.

- Tyrkiet ønsker ikke at overveje en militær mulighed for intervention i nabolandet Syrien, selvom Damaskus slår ned på den folkelige protest, men landet er parat til enhver situation, sagde Tyrkiets udenrigsminister, Ahmet Davutoglu, i tirsdags.

Davutoglu sagde også, at det internationale samfund kan beslutte, at en stødpudezone behøves i Syrien, hvis hundredtusinder af mennesker forsøger at flygte fra volden der.
Source: Jerusalem Post.

Kommentar:
En mægtig hær skal komme fra nord og stå overfor den endelige doms-kamp på Zions bjerge.
Syrien og Libanon er nationerne ved Israels nordlige grænse.

Ingen af de to er stærke nok til at vinde over Israel i militære kampe. Ingen af dem har hverken autoritet eller magt til at smide de Jødiske bosættere i Samaria på porten, og bringe "fred i verden".

Efter det militære fremstød i Libyen har NATO førstehånds-erfaring med, hvordan man får Islamisk Jihad til magten i en nation. Tripoli er stadig for langt borte fra Jerusalem til at have nogen stor effekt på det Zionistiske Israel.

Men en NATO-FN-støttet buffer-zone inde i Syrien ville være meget nyttigt for Islamisk Jihad. Basher al Asad regimet ses på som en kujon-regering, der ikke har mod til at løbe grænsehegnet ved Golan ned.
Hvis NATO-tropper og Jihadister kommer over Golan, vil Harmagedon være lige nede af pisten.

Åb 16:16:
Og han samlede dem på det sted, der på hebraisk hedder Harmagedon.”

Zak 14:12:
”Med denne plage vil Herren ramme alle de folkeslag, der fører krig imod Jerusalem: Deres kød skal rådne, mens de endnu står oprejst, øjnene skal rådne i øjenhulerne, og tungen skal rådne i munden på dem.”

Hvis du elsker din søn, bedes du læse disse vers, og sige til ham: Hold dig væk fra denne mægtige hær. Den vil være under Satans kontrol.