Kirkevekst - kristendom for en ny tid - New Age.

Fra BBIF.no

Kirkevekst - hva er det?
Amerikanske menigheter og predikanter som Willow Creek, Bill Hybels, Saddleback, Rick Warren, John Maxwell,  Emerging Church, Brian McLaren, Robert Sculler, Norman Vincent Peale, C.P.Wagner, John Wimber, Vineyard er eksempler som kan knyttes til kirkevekstbevegelsen. I Norge har disse, samt nettverk som DAWN og DAMARIS fått stadig mer innflytelse i kirkesamfunn, organisasjoner og forsamlinger. Dette er en kristendom som er imøtekommende og attraktiv for folk flest og for mange som "vil være" kristne, "positive", "søkende".  " Purpose driven ", Global leadership ( Globalt verdens-omfattende) lederskap, en verdensomspennende tverrkirkelig P.E.A.C.E -plan, "Seeker sensitive" (Søkervennlige) menigheter er ord og tankegang som har forkus. Også verdens musikk, eller verdsliggjort /"moderne" ( Contemporary ) kristen sang og musikk - er tatt i bruk. Katolisisme, karismatikk, kirkevekst, new age og Islam har likhetstrekk og finner sammen - en global/verdensomspennende forførelse - alle disse retningene/åndsstrømmenne er usanne, av løgnens ånd - antikristelige.

DET ER FÅ KRISTNE SOM SKJØNNER AT DENNE TRENDEN, ÅNDSSTRØMMEN OG TANKEGANGEN SOM NÅ SPRES UTOVER KRISTENHETEN ER ANTIKRISTEN, NY TID (NEW AGE) TANKEGANG, OG IKKE BIBELSK KRISTENDOM.

Dette er en falsk, forførende kristendom på samme vis som herlighetsteologien/trosforkynnelsen, og den liberale teologien er falsk og ubibelsk endetidsforførelse.

DERFOR: STUDER innholdet på denne siden og bli informert og bli advart - og ikke la denne ånd og tankegang få innflytelse i ditt hjerte og tanker!

GRUNDIG DOKUMENTASJON AV KIRKEVEKST-tankegangen. (Av kristen dansk lege, Paul Erik Haahr)
Av Dag Rune Lid, josafat.no, 28.12.06

Den danske legen og hjertekirurgen Poul Erik Haahr fra Ålborg har nå skrevet en rystende og avslørende rapport som har fått tittelen «Kirkevekstbevegelsen og New Age». I rapporten stiller han spørsmålet om sammenhengen mellom disse to bevegelsene er et endetidstegn i kristenheten - eller om det bare er tilfeldigheter? Etter hvert som impulsene fra Willow Creek, Saddleback og Emerging Church blir mer og mer synlig i norsk kristenliv burde denne rapporten vært obligatorisk lesning for alle ledere i kirke og bedehus i Norge.

Dokumentasjonen er i en pdf-fil: Kirkevekstbevegelsen og New age
-------------------------------------------------------------------------------------------------Forsoningslæren i fare / New age - Ny tid innflytelse i menighetslivet.
(av Harald Kjevik, Bladet Evangelistens bibelkonferanse 2007. Fra nettstedet Beroa.org )

Særskilt informasjon og dokumentasjon om Rick Warren og Saddleback-church her...  Læs mere her.