Israelsk-arabiske børn undervises i, hvordan man ’beskytter Tempelbjerget’.

2. august 2011.

Tusinder af israelsk/arabiske unge bliver undervist i at forsvare den muslimske dominans på Tempelbjerget under programmer, som er sponsoreret af den islamiske bevægelse - den israelsk baserede gren af Det muslimske Broderskab.

Denne generation vil være den, der sejrer, den der forsvarer det sted, hvorfra profeten Muhammed steg op til himlen, siger Dr. Hikmat Namna fra organisationen til udvikling af Al-Aqsa, som har spillet en stor rolle i uddannelsen.

Det anslås, at 6.000 israelsk/muslimske børn fra 33 arabiske byer i Israel har deltaget i programmet, som indbefatter en rundtur på Tempelbjerget. Børnene får også pjecer med historier om Mohammed og Al-Aqsa Moskeen.

Den nordlige gren af den islamiske bevægelse ledes af Sheikh Raed Salah, en Hamas støtte og åben fjende af Israel, som for nylig blev fængslet i Storbritannien for at krænke et rejseforbud. Salah har tidligere udtalt, at Jerusalem og Tempelbjerget udelukkende er for muslimer, og han har forsøgt at øge den muslimske tilstedeværelse i området.

Al-Aqsa Organisationen har også offentligt tilskyndet til opildnen vedrørende Tempelbjerget, herunder beskyldninger om israelske forsøg på at ødelægge Al-Aqsa moskeen og vanhellige området.

Kirsten Genach, 2. august 2011
Supportisrael.net/