“One World” Regeringen vil springe ud af kaos.

Den 26. juli 2011.

Radikal Islam beskylder Israel for angrebet på den Socialistiske ungdom. Verdslige mennesker giver Bibel-troende kristne - såkaldte "fundamentalister" – skylden.

Den Norske neo-Nazist brugte Gisele Littman’s (født i Cairo) bog "Eurabia", som en del af sin inspiration.  

" Jeg tror, ​​at politiet skal være meget årvågent. Problemet i Norge er et problem for hele Europa," sagde Littman.

Hendes næste bog har titlenEurope, Globalization, and the Coming Universal Caliphate.” (Europa, Globalisering og det Kommende Universelle Kalifat)

Kort tid efter at nyheden om angrebet spredtes, hævdede mange Arabiske og Muslimske web-surfere imidlertid, at det var Israel, der var ansvarlig:

"En kriminel operation af denne størrelsesorden bliver ikke gennemført uden støtte og planlægning fra en terrorist-stat, der udstikker muligheder for at blande kortene. Det er den Zionistiske stat i samarbejde med de ekstreme Zionistiske Kristne, der ønsker at skade Islam i det allierede Norge," kommenterede en surfer ved navn Omar Ali på Al Jazeera’s hjemmeside.

"Det er ikke al-Qaeda. Zionisterne udførte angrebet for at straffe Norge for deres Gaza-støtte."

En anden web-bruger beskyldere den Israelske efterretningstjeneste for angrebet, og forklarer hvorfor:

"Før Europa og USA skynder sig at beskylde os for terrorisme, så vid, at kroppen bag denne operation ikke er nogen anden end Mossad. Og hvorfor Mossad? Fordi Norge anerkendte den Palæstinensiske stat for to dage siden, og hvad betyder det, når en gas-og olierig nation som Norge støtter Palæstinenserne? Israel ville aldrig tillade det."

En tredje kommentator sagde, at det stod klart for ham, at en efterretningstjeneste, som Mossad eller CIA - stod bag angrebet. Endnu en surfer, som var fra Jordan, gav USA skylden og tilføjer, at "som sædvanligt presser den Amerikanske efterretningstjeneste Norge til at erklære, at Muslimerne har udført bombningen."

Kilde: Ynetnews.com

Kommentar:
Da verden ikke har lært noget af Fascismens oprejsning i Europa, vil den rejse sig igen.

Fascismen kun kunne rejse sig ud af forvirring og kaos. Fascisterne angreb regerings-institutioner og anvendte voldelig mobning på gaderne for at skræmme masserne. Krav og modkrav kom og forvirrede masserne. Deres aktion resulterede i et skrig efter orden og et "stærkt lederskab" .

I Tyskland var Nazisterne ikke et lille mindretal, som tvang sig til magten over nationen. Adolf Hitler kom til magten som resultat af en folkelig opstand. Nazist-partiet fik 36 procent af de Tyske stemmer i 1932. Hitler blev støttet af jurister, politifolk, bestyrelsesmedlemmer, præster og redaktører af Tyske aviser. Den Tyske elite ønskede en stærk regering. Fascismen blev støttet af fjenden indefra.

I 1934 stemte 89 procent af Tyskerne for at gøre en ende på frihed og demokrati, og overlade alle beføjelser til én mand: Adolf Hitler.

Ligeledes vil den sidste og endelige Antikrist komme til magten ved en folkelig opstand. Han vil blive konge over hele verden, og millioner vil hylde ham som deres "gud". Et samlet kompromis vil blive nået - at ingen religion indeholder den fulde sandhed, og at alle religioner fører til den samme "gud".

 2 Thess 2:4:
…og lovløshedens menneske åbenbares, fortabelsens søn, modstanderen, der ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så at han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud.”  

De har alle én ting til fælles. De har alle afvist Jesu lære. Falske kristne har formået at gøre grin med Ham, idet de hævder at kende Ham, men alligevel gør djævelens værk i Hans navn.

Skrevet af Ivar