10 skibe vil sejle til Gaza for at provokere Israel.

27. juni 2011.

Det første skib, "Karama", har sat sejl fra den Franske havneby på Korsika. 10 fartøjer vil udfordre den Israelske flåde.

En betydeligt mindre flåde sejler til Gaza-striben fra Grækenland. Jerusalem mener, flotillen kun vil omfatte 10 skibe - 500 personer  
Jerusalem-kilder sagde søndag, at den anden Gaza-flotille står til at blive betydeligt mindre end oprindeligt planlagt.

Ifølge Israels vurdering vil kun 10 fartøjer, der transporterer cirka 500 mennesker, deltage i den Gaza-forbundne konvoj, som er beregnet til at sejle fra Grækenland på tirsdag.

Source : Ynetnews.com

Kommentar:
De allieredes blokering af Nazi-Tysklands flåde fra 1940 til 1945 ville være blevet håndhævet, selv om Islamister og venstreorienterede politiker ville forsøge at støtte Hitlers regime i Berlin.

Den Israelske flåde har ret til at stoppe ethvert skib, der forsøger at udfordre den Israelske toldgrænse. International lov skal ikke tilsidesættes af pirater, selvom de har fået finansiel støtte fra Paris og London.

Skam over alle, der har bidraget til denne onde samling skibe. Den samme skam ligger over de Europæiske ledere, som ikke hjalp de Jøder, der forsøgte at flygte fra Nazismen i 1939. Ingen vestlige havneby blev åbnet for flygtningene, der var nødt til at vende tilbage til områder, som kontrolleredes af Nazisterne. Nu bruges vestlige havne igen til at støtte dem, der er rettet imod Jøderne - som den Islamiske terrororganisation Hamas.

Verden synes ikke at have lært noget af Fascismen i Italien og Tyskland.

 1 Mos 12:3
”Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes.”

Skrevet af Ivar